Teraz jest Wt 05 sie, 2025 19:53

...i coś dla fanów WPS'u :]

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

...i coś dla fanów WPS'u :]

PostCz 16 mar, 2006 20:30

Coperative 1-6 Ragnarock

Mała misyjka CQB z Gromem w roli głównej :P. Do oczyszczenia jest klub Ragnarock który został opanowany przez terorystów. W ramach utrudnienia musicie także rozbroić bombe przed upływem 5 minut oraz uwolnić zakładników.

Wymagane addony w readme.

Do Modern Malden wymagany jest config mojego autorstwa lub można także
usunąć z nazwy misji Modern_ i podmienić standardowo wysepke:]

Zachęcam do komentowania :]

Link do misji
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 16 mar, 2006 22:47

Komentarz pierwszy: unexpected end of archive
Komentarz drugi : CRC failed
Wniosek : uszkodzone archiwum (pare razy sciagane i przez "sciagacza plikow" i IE)

Z rapidshare na ktorego wrzuciles misje zasysanie dziala.. z twojego ftpa nie

Za inne bzdety zaplacisz dzieki TP s.a

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 17 mar, 2006 14:07

Yhm, dziwny problem z tym ftp, może zła wersja WinRar'a? W sumie możliwe że po prostu źle wrzuciłem ten plik na ftp i w tym cały problem :f

Jakby co wrzuciłem także na rapidshare.
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

konradk7

Kapral

Kapral

GRATULACJE

PostPt 17 mar, 2006 14:12

No moje gratulacje za misje i podziekowania dla twórcy. mam nadzieję niedlugo wypóbować misję

konradk7

Kapral

Kapral

PostPn 20 mar, 2006 10:15

w pliku read me brakuję dodatku, który jest konieczny do misji
Sity_objpack - można go znaleźć pod adresem

http://www.ofp.bmj.pl/zalicz.php?id=htt ... Pack_(v1.0).rar&nazwa=26022006131245&dzial=rozne

Jak odpalalem misję wyrzucalo mi także brak "aicover_pack" - ale tego nie moge nigdzie znaleźć. To chyba wogóle to chyba jest skrypt a nie addon i nie wiem czemu on siedzi w addonach (najwyżej bedize trzeba misje rozpakować unpbo i na chama wyrzucić go - jeśli na takie rozwiązanie autor sie zgodzi).

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 20 mar, 2006 14:54

http://reyhard.boo.pl/ofp/AICover_pack.pbo - Sandbagi z poprawionymi lodami dzieki którym AI strzela za nich. Kompletnie zapomniałem o tym wspomnieć.

A Sity_objpack jest wymagany do wyspy Modern Malden ale dziwnym trafem nie był dołączony w archiwum :? (Zresztą w readme MM pisze że są wszystkie wymagane addony w archiwum i co najważniejsze wśród wymaganych addonów jest także i ten pack obiektów, najwyraźniej autor to przeoczył ;))

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: ...i coś dla fanów WPS'u :]

PostPt 13 gru, 2024 00:08

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: ...i coś dla fanów WPS'u :]

Powrót do Operation Flashpoint