Teraz jest Śr 06 sie, 2025 11:57

Problem z operation v2

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Przemekm

Szeregowy

Szeregowy

Problem z operation v2

PostPn 08 sty, 2007 16:17

Chciałem pozabijać nazistów więc ściągnąłem sobie kampanie Operation V2 zachęcony jej wysoką oceną w testach.

I mam problem. w Pliku zawierającym kampanię są też spakowane addony, niezbędne do gry. Zainstalowałem je tam gdzie trzeba ale po uruchomieniu kampanii pojawiał się komunikat "brakuje dodatku editorupdate102". Dziwne bo mam takie coś zainstalowane. Pokombinowałem i zainstalowałem jeszcze editor upgrade, editorupgrade 102, objects1, objects2 (pochodzi to z paczki editorupgrades). teraz gra twierdzi, że brakuje mi "objects". Proszę o pomoc bo już nie wiem jakiego addonu mi brakuje. Może ktoś z forumowiczów grał w tą kampanię i może mi podać listę addonów jakie posiada?
Ostatnio edytowano Pn 08 sty, 2007 16:42 przez Przemekm, łącznie edytowano 1 raz

james_gastovski

Porucznik

Porucznik

PostPn 08 sty, 2007 16:39

Uprzejmie radzę dodać rodzaj tematu bo zaraz moderacja wleci z pianą na ustach.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagn.

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 08 sty, 2007 16:55

@james_gastovski - Proszę nie wyręczać moderatorów nawet przy takich błahostkach samemu nie wnosząc nic do tematu, zapewniam Cię, moderacja zareaguje a pisanie komentarzy takich jak na przykład twój wprowadza tylko niepotrzebny zamęt.

Edit
Byłem tu, OT usunięty - Yac
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Nazhir

Spammer

Spammer

Re: Problem z operation v2

PostCz 11 sty, 2007 13:01

Przemekm napisał(a):Proszę o pomoc bo już nie wiem jakiego addonu mi brakuje.
brakuje ci addonu: editorupdate102
:mrgreen:
Obrazek
spammuję, więc jestem

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 11 sty, 2007 15:56

@james_gastovski - Panu już podziękujemy, zauważ że pisze editorUPDATE nie editorUPGRADE, jak nawet po naprostowaniu przez 2 osoby nie umiesz zauważyć takiej różnicy to przykro mi, lenistwa i zarozumiałości tu nie tolerujemy.
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

james_gastovski

Porucznik

Porucznik

PostCz 11 sty, 2007 16:05

Heh... Dziwne... Ja mam zainstalowany editorupgrade 102 oraz editorupdate 102 i w niektórych momentach wyskakuje mi błąd o braku któregoś z nich.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagn.

nizyn

Chorąży

Chorąży

PostWt 01 maja, 2007 21:59

Można mieć z OP V2 inne problemy(z Operation Wolf także). Jeśli masz I44, a później zainstalujesz potrzebne addony wychodzi błąd "Nie można załadować misjii. Brakuje dodatku 82ndsoldier"
Takie rzeczy też są wkur...zające. :x

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 01 maja, 2007 23:39

Nizyn, troche nad wiadomością jest data posta :roll:

Clon

Major

Major

PostWt 01 maja, 2007 23:43

Daj może już sobie spokój? Pouczasz innych, a sam nie jesteś lepszy, mwah...

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 13 gru, 2024 14:00

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Powrót do Operation Flashpoint