Misja całkiem przyjemna, choć krótka. Intro ciekawe zrobione na skryptach, jedyne zastrzeżenie mam takie, którego dopatrzył się także JaFranek. Cutscenka kończąca gdzie widnieje napis misja zakończona nie kończy się czyt. nie wychodzi do menu głównego. Overview w porządku, briefing skromny, moim zdaniem niepotrzebne opisy T-72, BWP, bardzej korzystniej byłoby opisać w raporcie przypuszczalne siły wroga i gracza, sytuację, ale to tylko moje osobiste zdanie. Cele w misji nie są opisane należycie np. pierwszy, że zaczynamy gdzieś tam, lepiej byłoby napisać coś w stylu zdobądź, zajmij Provins bez takiego komplikowania, drugi podobnie. Cele powinny być wytyczone jasno, krótko i przejżyście. W całej misji zdarzają się drobne literówki. Grywalność wysoka. Moja ocena 3+, ale oczywiście to tylko moje zdanie.
PS. Zapraszam do skomentowania i zagrania w moją misję "Czerwony świt" -
http://www.csk.pl/~neochan/ofpc/viewtopic.php?t=2708, tych którzy jeszcze nie grali, bo póki co nikt nie wyraził swojego zdania co do tej misji, a też jestem go ciekaw, ponieważ stronka jeszcze nie działa to nie może być w downloadzie, a została już przetestowana przez Zabixa. Odsyłam do statusu przetestowanych misji.