WitAM O o tuz mam taki problem zainstalowalem moda Conspiracies Deluxe i jak sie bawie w edytorze i stawiam zombie to wy skakuje mi taki komunikat Sript \zombiescripts\initcivmalezombie.sqs not found prosze wytlumaczcie mi o co chodzi????
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
matrix231 napisał(a):WitAM O o tuz mam taki problem zainstalowalem moda Conspiracies Deluxe i jak sie bawie w edytorze i stawiam zombie to wy skakuje mi taki komunikat Sript \zombiescripts\initcivmalezombie.sqs not found prosze wytlumaczcie mi o co chodzi????
Ok ale to podmieni jakies jednostki
no dobra to zaraz sprawdze
Ostatnio edytowano So 30 maja, 2009 21:52 przez matrix231, łącznie edytowano 1 raz
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
no tu niby wszystko dziala ale jak moglby mi ktos powiedziec o co tam biega bede wdzieczny
ej no to chyba napisalem wyranie ze mam w grany mod patrz wyżej i jak w edytorze postawie zombie to mi takie coś wyskakuje Script \zombiescript\initcivmalezombie.sqs not found i nie mogę wejść do gry
Ostatnio edytowano So 30 maja, 2009 22:15 przez matrix231, łącznie edytowano 2 razy