Teraz jest Wt 05 sie, 2025 18:13

Zapotrzebowanie: Zmiana modeli glowy

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Grey

Chorąży

Chorąży

Zapotrzebowanie: Zmiana modeli glowy

PostWt 27 cze, 2006 09:21

Witam,

Jakis czas temu bylo glosno o pracy kogos z naszej sceny, ktora polegala na podmianie glow starszych jednostek na glowy llaumy. Jednak glowy llaumy srednio sprawdzaja sie w MP, a ja chcialbym w formie pluginu WGL uzyc nowych GROMow na uzytek CFOGa. Aby tego dokonac i aby to mialo sens, musze GROMowcom podmienic twarze na bisowe lub rosyjskie (nie pamietam kto je zrobil, ale RHS i LASER ich uzywali).

Moja znajomosc o2 jest bardzo podstawowa, bede sie nad tym meczyl, a byc moze ktos dysponuje umiejetnosciami, chwila czasu i checia pomocy CFOGowi, by zrobic to szybko i bezbolesnie.

W ramach odplacenia niestety wiele obiecac nie moge, powiedzmy, ze postaram sie zalatwic wejscie w sklad CFOGa, jesli taka osobe by to interesowalo (ale sa prostsze metody by do nas dolaczyc, wiec to marna nagroda :) ).

W ramach dodatkowej informacji, mamy juz swojego plugina do WGLa (znaczy, podmienia jednostki US na ciekawsze, pozostale podmienione sa przez DMA Armymodpacka), ale spodobal sie projekt przystosowania WGL do wersji pustynnej, a skoro tak, bardzo chcialbym to wykrzystac i podmienic SFSD w tej wersji na desertowe, super wypasione :P GROMy Offtime'a / Agenta Smitha. Chwilowo GROMy w wersji Tropical i CQC mnie nie interesuja, czyli tej pracy nie byloby az tak wiele.

Tak zmienione mody NIE bylyby opublikowane publicznie, a funkcjonowalyby tylko w grupie CFOG (w obecnej chwili nasz plugin jest tylko dostepny dla CFOGowcow i nie planujemy go wypuszczac publicznie z racji braku praw do takiego dzialania - wycinamy z nich konfigi i zbedne modele, tekstury) .

R - Rodzaj tematu zgubiłeś :P
Ostatnio edytowano So 01 lip, 2006 07:54 przez Grey, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

Grey

Chorąży

Chorąży

PostSo 01 lip, 2006 07:53

Przepraszam za brak tematu, wydawalo mi sie, ze wybralem :) Ale starosc nie radosc ;)

Niestety sprawa nieaktualna poki co. CFOG ma problemy logistyczne i wyglada na to, ze grozi mu zawieszenie (do jesieni i pewnie do ArmA)

R- No to zamykam, jakby sytuacja się zmieniła to zapraszam na PW i otworze z powrotem.
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

Powrót do Operation Flashpoint