Teraz jest Śr 15 paź, 2025 19:22

pytanie o save MP w mfcti

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

stars1988

Cywil

Cywil

pytanie o save MP w mfcti

PostPt 01 gru, 2006 20:17

Witam.Mam prwien problem i pytanie:otórz kiedys byl na tej stronie post w którym był link do patha który dawał mozliwosc zapisu gry multiplayer w grach mfcti.prosiłbym, o aktualny link do tego patha:)dzieki z gory pozdro

Clon

Major

Major

PostPt 01 gru, 2006 20:41

stars1988 napisał(a):Witam.Mam prwien problem i pytanie:otórz kiedys byl na tej stronie post w którym był link do patha który dawał mozliwosc zapisu gry multiplayer w grach mfcti.prosiłbym, o aktualny link do tego patha:)dzieki z gory pozdro

Najpierw postaraj się o linka do słownika ortograficznego...

Szukałeś w Google?

stars1988

Cywil

Cywil

PostPt 01 gru, 2006 20:50

Ale smieszne:D a tak na poważnie mówiac to szukalem w google ale nic nie znalazlem:(a bardzo by mi sie przydal ten path bo wiecie jak dlugie sa gry cti i fajnie byloby sobie ja zapisac i wczytac w odpowiednim momencie.byl taki link w pewnym poscie ale bylo to dawno i juz jest nieaktualny.

stars1988

Cywil

Cywil

PostPt 01 gru, 2006 21:36

tu jest link do posta na temat tego co chcialem znalezc lecz link do tego patha na tej stronie nie dziala http://www.neochan.csk.pl/ofpc/viewtopi ... save+mfcti

Fler

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 05 mar, 2007 04:47

Osobiście jestem ciekaw, jak taki save by działał w MP...przykładowo jakbyś grał 6v6, to cała dwunastka musiałaby naraz zapisać grę a jakbyś chciał ją wczytać, to musiałbyś zebrać znowu tą ekipę i wszyscy jednocześnie musieliby ją wczytać. Wiesz, ja nigdy nie słyszałem o takiej precyzyjnej koordynacji w żadnej grze (choć np. w Twierdzy jest zapis w MP, ale to tak na marginesie). A to, że CTI są długie to wie każdy kto w to gra (ja gram ponad 2 lata w CTI) i najdłuższa bitwa, ba! BATALIA, trwała 4 godziny 37 minut. Grałem jeszcze pod starym nickiem przeciwko innemu dowódcy: Płk. Victor Troska vs MR.CHEESE. Nam wtedy taki save by się przydał... normalnie już mnie 4 litery bolały od tego siedzenia. Ale wracając do tematu, ja nigdy nie słyszałem o czymś takim jak MP save. Po części się z Tobą zgadzam, przy tych dłuższych bataliach save byłby mile widziany, ale za to psuje to trochę ten "niezłamany savem" klimat MP :grin:

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 05 mar, 2007 18:56

Po części się z Tobą zgadzam, przy tych dłuższych bataliach save byłby mile widziany, ale za to psuje to trochę ten "niezłamany savem" klimat MP Very Happy

1.Fajna archeologia
2. Chrzanisz
3. No tak potem co nowy start/crash trzeba wszystko od podstaw robić...wierz mi to jest BARDZO nie-teges...

Fler

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 05 mar, 2007 19:56

1.Fajna archeologia
2. Chrzanisz
3. No tak potem co nowy start/crash trzeba wszystko od podstaw robić...wierz mi to jest BARDZO nie-teges...

1. To nie archeologia, panie psorze magistrze i ministrze od spraw niepotrzebnych
2. Nie wiem czy wiesz, ale w tym kraju jest coś takiego jak wolność słowa i przekonań więc mam prawo powiedzieć co myślę na dany temat.
3. Co do ponownego startu... w ilu grach widziałeś save'y w MP? 5? Może 10? A ile ich na świecie jest? Czepiasz się byle głupot, ale nie zamierzam się kłucić bo nie warto. j4|< |<705 j357 d38|13|\/| 70 j|_|z |\|||\/| p0z0574|\||3...

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 05 mar, 2007 20:11

Ad3. W OFP, i wystarczy. Dlaczego ? Bo bardzo ale to bardzo lubi sie crashować z byle peirdół, albo jakiś geniusz z inną wersją moda/animacji wejdzie
Ad2. Wiem co to jest ale i tak chrzanisz
Ad1.
1 Gru 2006, 20:36

5 Mar 2007, 3:47

A temat i tak juz był wyczerpany skarbie =*

Powrót do Operation Flashpoint