Dziś wydajemy drugą misje którą tworzył mój kolega.Jest to znacznie lepsza misja niż Lipany W Ogniu:P.Pamiętajcie chcemy sie uczyć na błędach.Wiec jesli zobaczycie coś nie tak to piszcie .Link do misji:http://www.sendspace.com/file/ddljsg
Domyslna misja w OFP byla na tej samej mapce i w tym samym miejscu, nazywała się Koordynator. Ta misja prawie niczym sie nie rozni. Bledy w miare grania.:
Briefing
---
- Artyleria nie altyleria
- "Jeśli to konieczne, obroń ją" nie "Jeśli to konieczne obroń ją"
- Notaki - cytując " Naszym celem jest zniszczenie rosyjskie miasteczko"
- Notaki - to samo co w 1 punkcie
Edit: żeby 2 postów pod rząd nie pisać. Lubie takie misje, więc mi się podoba.
Ostatnio edytowano So 23 gru, 2006 14:39 przez l1nxus, łącznie edytowano 2 razy
warbk napisał(a):Goose co widzisz złego w tej odpowiedzi
Jej bezsens... Jak chcesz robić coraz lepsze misje, jeśli nawet nikt nie skrytykuje tej ? Krytyka jest po to, żeby palcem wytknąć błędy. Jeśli będziesz miał wytknięte błędy, będziesz widział co robisz źle, a wtedy twoje misje będą coraz lepsze.
nie boj sie brambi nie jestem dzieciakiem ze ktos skrytykuje moja prace i polece z placzem do mamy.tak jak mowilem wczesniej po to jest forum zeby krytykowac.Kto sciagnal misje to prosze o relacje :aniol:
Patrzac w edytorze ladnie sa efekty wokol planszy zrobione. Nie wiem czemu (czesem) druzyna ALFA ginie jak kamien w wode. Nawet jak wybije ruskow co do jednego.