Teraz jest So 18 kwi, 2026 11:34

Wasze pierwsze spotkanie z OFP

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

PamiX

Cywil

Cywil

PostWt 03 paź, 2006 18:24

nie wiem czy ktoś z was wie, ale dokładnie 5 lat temu ofp zaistniał na polskim rynku :) btw. ja zacząłem grać kilka miechów po tej premierze, kumpel pożyczył mi pirata. Odrazu pobiegłem po oryginała :) a na necie grałem na przełomie 02/03 , SGO , 1RC hehe to były piękne czasy :)
"Bóg wybrał to co głupie w oczach świata"

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 03 paź, 2006 19:48

nie wiem czy ktoś z was wie, ale dokładnie 5 lat temu ofp zaistniał na polskim rynku Smile

Wiemy i pamiętamy o tym doskonale :P

Walt

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 07 paź, 2006 13:47

Od czterech lat wstecz gram w ofp i nie zamierzam przestać :)

=ZSRR=

Szeregowy

Szeregowy

PostN 08 paź, 2006 21:38

Moje pierwsze spotkanie z OFP to jak chciałem na urodziny film wojenny (zapomniałem nazwy) a zamiast tego dostałem dziwne duże pudło z sierpem i młotem a na środku na prawo były 3 hindy.Potem jak włączyłem OFP EP prosił przy instalacji o kod,a te pudło nie miało kodu.Musiałem wymienić u BISu i pograłem 3 dni później.A jak sie zainstalowało i włączyłem to aż mnie serce zabolało :shock: !Jaka to jest cudowna gra...A ArmA będzie jeszcze lepszy :mrgreen: !
Nasz put butć Stałin!!!!

------------->CCCP<---------------

Pan

Cywil

Cywil

PostN 22 paź, 2006 21:05

Moje pierwsze spotaknie z OFP widzałem je u kumpla spodobała mi sie ta gierka to jom sobie kupiłem i ciągle w niom pogrywam :grin:

Szpecznarz

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 23 paź, 2006 19:06

Moje pierwsze spotkanie z OFP to bylo gdzies kolo premiery.Mój tato wytrzasnął skądś demko .Ja bylem wtedy jeszcze stosunkowo maly, i podgladalem w co tato gra.
Potem ja zacząłem i mi tak zostalo . :D
Mój podpis był niepoprawny politycznie i go moherowa cenzurka wykasowala. :D

Bezel

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 23 paź, 2006 22:40

Moje pierwsze spotkanie z OFP było ok. 1 rok temu kiedy pierwszy raz uwidziałem je u kumpla, więc postanowiłem sobie kupić. Za stosunkowo niską cenę 24 zł.
Gra mnie bardzo zaciekawiła a zwłaszcza edytor misji. Polecam!

Diego

PostWt 24 paź, 2006 10:11

Na początku to z nudów pograłem w Demo z CDA ( 1 misja SP ) . Potem gdy już 10 raz tą samą misje przechodziłem , to zrozumiałem że to jest to ! Skołowałem Pirata CWC po angielsku . Potem gdy Res wyszedł to polowałem na niego , ale NIKT w zasięgu 50 km go nie miał :P Po pewnym czasie zobaczyłem Platynke w Empiku , no i se zafundowałem :D
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint