ktos napisał(a):Jeżeli chodzi o addony to staraj się stosować różne nieoficjalne addony. No i pamiętaj o uzbrojeniu takim jakie było używane w 1981, tzn. nie dawaj Amerykanom Bradley'ów, M1A1 a Rosjanom BMP-2, T-80U, T-72B. I nie powielaj bezmózgowia niektórych twórców stawiających w kampanii z lat 80 żołnierzy z G36, Steyr Augami itp.
To chyba jednak przesunę nieco czas akcji (ale T-72 czy T-80 musiał być już chyba wtedy?)
T-72 był ale w wersji A, B był wprowadzany od 1985. T-80 był jeszcze mało rozpowszechniony. Druga sprawa, na jakimś zadupiu raczej nie utrzymuje się najnowocześniejszego sprzętu. Myślę że czas dobrałeś idealnie a ja chętnie [pograłbym w kampanie gdzie Rosjanie jeżdżą T-72/72A, T-62, T-55 natomiast Amerykanie M-60A1/A3. Taka mała odmiana bez T-80 i Abramsów
ktos napisał(a):T-72 był ale w wersji A, B był wprowadzany od 1985. T-80 był jeszcze mało rozpowszechniony. Druga sprawa, na jakimś zadupiu raczej nie utrzymuje się najnowocześniejszego sprzętu. Myślę że czas dobrałeś idealnie a ja chętnie [pograłbym w kampanie gdzie Rosjanie jeżdżą T-72/72A, T-62, T-55 natomiast Amerykanie M-60A1/A3. Taka mała odmiana bez T-80 i Abramsów
Akurat w przypadku Rosjan to najnowocześniejszy sprzęt specjalnie dano do dyspozycji generała Guby, aby zrobił co należy
No dobra, poszukam addonów, pokombinuję jeszcze nad tym czasem.
Zapewne to perfidna archeologia, ale potrzebuję speakerów, oczywiście to tylko taka skromna prośba. Gdyby ktoś miał czas i dobre chęci to bardzo proszę o kontakt na PM, sami wiemy jak prawdziwe speech'e poprawiają klimat misji/intra.
Cóż, kampania jest ambitna, a ja robię sam, a do tego nie mam dostępu do kompa 24/7
Gotowe 5 cut-scenek, w tym jedna tak z 5-minutowa, więc sporo roboty było.
Gotowe 6 misji, siódma w drodze.
Po za tym musiałem poogarniać addony, przerabiać im configi itp. Ale cały czas pracuję.