Teraz jest N 19 kwi, 2026 15:25

kampanie/misje - WWII

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

hellmut

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 13 paź, 2004 18:54

dzieki Berna za odzew :) ( zresztą dziękuję wszystkim ) jak sie w koncu dorwe do kompa, a wlasciwie jak sie oderwe od roboty, bo przy kompie siedze non stop, to pewnie zagram w "droge do Paryza", no i trzymam kciuki za "kompanie braci" :) czytałem książkę i oglądałem serial, a teraz widze, że będę miał możliwość w to zagrać. A wracając do "drogi do Paryza", to czy te błędy, o których mówisz w dużym stopniu przeszkadzają w rozgrywce?
I jeszcze jedno, czy grał ktoś w kampanię/misje z moda Invasion44? - wiem, że coś tam jest, ale czy to są pełnowartościowe misje, czy tylko demko? bo tak to sie zresztą chyba nazywa "demo".
Na razie nie mogę tego sam sprawdzić, bo czekam na przesyłke z grą (mam nadzieję, ze juz nie długo)

Monty

Porucznik

Porucznik

PostŚr 13 paź, 2004 19:18

hellmut to są pełnowartościowe misje, zresztą bardzo ciekawe i wymagające. Polecam :spoko: . Poza tym mod Invasion44 cały czas pracuje nad finalną wersją modu. Zapowiada się prawdziwe cudo o II W¦.
Obrazek
Obrazek

hellmut

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 13 paź, 2004 19:26

dzięki :)

Berna

PostŚr 13 paź, 2004 19:37

Helmut czy z tymi błedami da sie grac??
Własnie problem w tym ze u mnie nie ma błedów, zostało to robione na szybkiego (tak sie nie powinno robić) i niektórym wyskakują różne rzeczy :( ja zanim wysłałem na testy 3 razy w nia grałem od początku do końca wszystko sprawdzałem itd i nie wiem dlaczego po intrze zamiast misji pojawia sie znowu intro :roll:
moze zrobie wersje 2.0 która bedzie o wiele lepsza, bo mysle ze sam pomysł z tą kampania jest dobry tylko troche wykonanie jest nie za dobre.
Co sie zas tyczy Kompani Braci to powiem, że wszystkie bugi sa usunięte, pozostaje jedynie złaczenie jej w całość :wink:
wiec niedługo powinna wyjsc :wink:

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 13 paź, 2004 22:01

Tak na marginesie - czy nie powstały przypadkiem jakieś misje o walkach II Korpusu pod Monte Cassino?

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 13 paź, 2004 22:25

YacieK napisał(a):Alderous na starym forum znalazłem to reszta - nie wiem.

hellmut przeszukaj stare forum jeszcze - było dość dużo dyskusji o WW II:)

No i o to chodzi. Na końcu jest link http://www.operationcassino.bi.com.pl/. Jak widać misji jest sporo - 5 o Cassino, jedna o D-Day i 5 o Market-Garden. W dodatku jeszcze jakieś o walkach na Guadalcanal'u.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 13 paź, 2004 22:50

Dokładnie to Karolus i Piotr o ile dobrze pamiętam.

BTW Kolejna ciekawostka Winter 1944 - ta sama ekipa która robiła kampanię o Wietnamie.

Berna

PostŚr 13 paź, 2004 22:55

no prosze mamy podziemie polskiego OFP :)

Jon

Generał

Generał

PostŚr 13 paź, 2004 23:27

Winter 1944 jest średnia, ponad to wykorzystuje starą wersję packa broni Upmindera, więc póki ktoś nie wyda nowej wersji [ lub ktoś z nas poprostu nie rozpakuje kampanii i nie poprawi tego ] to nie ma co marzyć o porządnym pograniu.

Sama kampania nie powala, a kilka misji jest po prostu tandetnych.

Aldi - "Spanky-G" to chyba nie zespół, a osoba?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Berna

PostCz 14 paź, 2004 00:11

trzeba wziąć pod uwage, że to zostało stworzone dosyc dawno :roll:
wiec moze w miedzy czasie wszystko sie rozpadło :?: i chłopaki nie poprawili.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 paź, 2004 11:00

Jonez napisał(a):Aldi - "Spanky-G" to chyba nie zespół, a osoba?

Możliwe, ale ogłaszał się jako Spanky-G Productions, a nie słyszałem żeby ktoś od początku do końca zrobił kampanię sam.

Swoją drogą też szukałem innego linka, ale nie znalazłem, więc wyrazy szcunku Yaciek :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint