Teraz jest N 19 kwi, 2026 15:26

WW II Collection Mod - pytania i problemy

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostPn 18 paź, 2004 18:42

Powiem wprost - Dla mnie ten mod to syf.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Wojskowy

Kapral

Kapral

PostPn 18 paź, 2004 18:58

Jonez napisał(a):Powiem wprost - Dla mnie ten mod to syf.

Może tobie nie pasi ale np. dla mnie to coś o czym marzyłem już od dawna. No ale proszę raz jeszcze o zamknięcie już tego tematu. Dziękuje!

HAV

PostPn 18 paź, 2004 19:08

Nie widzę powodu, dla którego temat miałby być zamknięty. Zmienimy jedynie tytuł i tu będą wypisywane wszelkie problemy związane z tym modem.

NAVY_SEAL

Cywil

Cywil

PostPt 22 paź, 2004 21:04

Mam problem. Ktoś wie może, jak należy zainstalować DOKłADNIE ten addon, gdzie go rozpakować, gdzie wpakować poszczególne pliki, gdzie wpisać komendy itd. Osobiście próbowałem już dwa razy i jeste w kropce. Posiadam platynową edycję OFP i mam patch do tego moda, mod jest śćiągnięty poprawnie. Byłbym wdzięczny za dokładną instrukcję jak zainstalować tego moda, z góry dziękuję.
"To see a World in a Grain of Sand
And a Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand
And Eternity in an hour."

Jon

Generał

Generał

PostPt 22 paź, 2004 23:37

Dysk:\Folder\Operation FlashPoint\ [I chyba jeszcze katalog WWII], a potem dopisujesz do skrótu FlashPointa [ w elemencie docelowym ] -mod=WWII

Enjoy :)

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

NAVY_SEAL

Cywil

Cywil

PostSo 23 paź, 2004 16:13

On sam tworzy katalog operation flashpoint, a tą komendę to mam chyba dopisać do skrótu, ale jakiiego, resistance czy ofp. Mam zainstalowany patch 1.96 beta (ten, ktory zajmuje 1.75 mb, polska wersja oczywiście). Mam gdzieś osobno wpakować addony, misje itd???
Z góry dziękuję.
P.S Tam już jest skrot .exe do tego moda z dopisanymi komendami, alr gdy próbuje go uruchomić , to albo każe mi wybierać jakis program z listy, dzięki ktoremu mógłbym otworzyć ten plik, albo, po wieeelu próbach wyskakuje mi błąd, że mam coś nie tak z moja karta graficzną (radeon 9200 i najnowsze sterowniki).

Jon

Generał

Generał

PostSo 23 paź, 2004 17:34

Brak komendy -nomap.

Wgraj to do Dysk:\Folder\OperationFlashPoint\ , po czym stwórz na pulpicie skrót od Resistance'a, kliknij prawym na ten skrót, potem właściwości i w elemencie docelowym na końcu dopisz [po spacji] -nomap -mod=Res;WWII

Potem po prostu uruchamiasz Resistance'a przez ten skrót na pulpicie.

To wszystko.

PS: Te, foka, chyba mamy podobne podpisy ;)
PS2: Zapomniałeś kropki po S w napisie U.S. Rangers.

~ Ronald Reagan

NAVY_SEAL

Cywil

Cywil

PostSo 23 paź, 2004 19:50

Dzieki bardzo, zaraz to wyprobuje. na koniec jeszcze ostatnie pytanie, jak zrobic zeby zwykly zolnierz amerykanski zamiast m-16 mial np. thompsona z invasion 44? wiem ze trzeba dopisac cos w plikach, ale nie wiem co. Jest mi to potrzebne przy tworzeniu misji w edytorze, wiem ze cos takiego da sie zrobic, ktos pomoze? Z gory dziekuje po raz kolejny).
P.S Tak wiem, zmienie sobie, bo to troche glupio gdy sie powtarzaja. Uzywam tego podpisu na kazdym forum na ktorym sie udzielam , to z przyzwyczajenia.
P.S 2 Dzieki, nie zauwazylem tego, to z pospiechu
:oops:

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 26 paź, 2004 21:45

Sory, że wtronce, ale u mnie po mysł Jonez'a nie działa :cry: Cy jest jeszcze jakaś inna możliwość na uruchomienie tego moda?

Jon

Generał

Generał

PostWt 26 paź, 2004 21:58

MUSI działać, chyba, że źle instalujesz.

~ Ronald Reagan

Snejk

Kapral

Kapral

PostWt 26 paź, 2004 22:13

U mnie wszystko działa tylko że się włącza chyba z minute, jest w nim za dużo niepotrzebnych jednostek i chyba przez to mi się przycina.Mówiąc ogulnie, jak to inni ujeli, dla mnie też jest to syf :twisted: .

P.S Rajden nie ma innych możliwości :spoko:
Leave no man Behind
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint