Teraz jest N 19 kwi, 2026 17:05

Pewien Deathmatch w Saint Louis

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 10 lis, 2004 19:35

Przemysław Bryndza napisał(a):Za dwie-trzy sekundy to ja się obrócić zdąże ,gdybym miał granatnik i w jednym miejscu było 15 osób to idzie dużo zabić...było jeszcze kilka misji tego typu.Zrobionych przez BIS.

Nie chcę cię martwić, ale w MP na 15 osób w jednym miejscu liczyć nie możesz :twisted: A poza tym nie wystarczy się obrócić - trzeba jeszcze zauważyć kolesia czającego się w półmroku na ciebie.

Oscypek

Major

Major

PostŚr 10 lis, 2004 20:00

Nie pisałem ,że chodzi mi o mp ,miałem na myśli misję w edytorze.Raz chciałem mieć jaknajwięcej -pkt i z abramsa chukłem chyba 20 żołnierzy...

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 10 lis, 2004 22:44

z abramsa to ja mewy ustrzeliwuję ;) :twisted:
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostCz 11 lis, 2004 00:19

Ale mnie byś nie trafił :twisted: Btw, ciekawe czy na Joy'u da się mewą ewolucje kręcić? :lol: Aldi, to co opisałeś - to właśnie jeden z powodów dla których, cóż, uważam, że DM to naprawdę chybiony pomysł w OFP :] Co innego CTF czy choćby TDM... :twisted:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 11 lis, 2004 00:24

Jonez napisał(a):Ale mnie byś nie trafił :twisted: Btw, ciekawe czy na Joy'u da się mewą ewolucje kręcić? :lol: Aldi, to co opisałeś - to właśnie jeden z powodów dla których, cóż, uważam, że DM to naprawdę chybiony pomysł w OFP :] Co innego CTF czy choćby TDM... :twisted:

To zależy jak się to zrobi. Chociaż faktycznie DM w "czystej formie" raczej szybko się nudzą. Zawsze można dodać jakiś ciekawy element.
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint