Teraz jest N 19 kwi, 2026 23:30

Dżojstik i OFP

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostN 25 lip, 2004 21:18

nowe CDA mam a co kupiłem ?
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

Sejtan

Major

Major

PostN 25 lip, 2004 21:21

Dżoja :roll:

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostN 25 lip, 2004 21:22

no to zainstaluj sobie tego Starmageddona i sprawdź...
Gdzie kupiłeś Dżojstik .....
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostN 25 lip, 2004 21:23

Dżoja nie wiem dostałem go na Gwiazdke... :P
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Watchdog

PostN 25 lip, 2004 21:28

Jak to nie ma ,rolek,suwaków ,pokręteł na spodzie....to co to za joy. i jak go skonfigurować....muszą być ,poszukaj

HAV

PostN 25 lip, 2004 22:19

Otóż powiem Wam panowie, iż brak jakichkolwiek śrub do regulacji może mieć miejsce ;] Osobiście latam na Saiteku X45 (a jak, jak szaleć to szaleć, co się będę szczypał :D:D) i jedyną śrubą jaką dysponuję jest ta od regulacji siły tarcia na przepustnicy ;] Co nie zmienia faktu, że i bez śrub chodzi świetnie (a do środka w poszukiwaniu "skarbów" jeszcze nie zaglądałem i jakoś mnie nie kusi :P). Co do Wingmana to miałem kiedyś nieco lepszą wersję tego sprzętu (ot, więcej fire'ów :PPPP) i jedyna śruba znajduje się tu na drążku, chyba po prawej stronie.
A tak BTW, spotkałem się już parę razy z podobnym problem jak w/w. Tyle tylko, że u mnie ekran windował na górę (Comanche vs. Hokum) - bez względu co bym nie podłączył, efekt zawsze był ten sam.
Tak jeszcze zapytam --> B@rtek, pod co masz podłączonego tego dżoja (USB czy port gier).

P.S. Mam nadzieję, że odpalałeś kreatora calibracji zanim napisałeś ten topic ;]

Watchdog

PostN 25 lip, 2004 22:31

No właśnie....zapomniałem zapytać sie o kreatora kalibracji....
A odnośnie kalibracji ,to zawsze mam kupe zabawy gdy próbuje wykalibrowac joya do X-Wing Alliance'a [oryginał żeby nie było] ...mu tam zawsze coś nie pasuje,chociaż w kreatorze na cacy jest. :neutral:

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostPn 26 lip, 2004 09:08

No nie... myślicie ze ja taki kreton jestem ze kalibracji nie odpale... mam podłączony pod USB kiedys byl w innym porcie a ja czasem mam tak ze jak cos podlacze pod inny port niz kiedys to nie dziala. Albo zreinstaluje OFP

Wysłany Pon 26.07.04, 9:20:

Ok dzieki za porady, podłączyłem pod inny USB i działa :)
Obrazek

HAV

PostPt 30 lip, 2004 22:17

Heh, Mirage czytałeś w ogóle ten topic ;] Widzisz tu gdzieś napisane, że dżoj służy do sterowania człowiekiem :?:;]
Testowałeś tego dżoja nie tylko na samolocie :?:

Zawsze używam dżoja do latania i powiem tylko tyle, że efekty są dużo lepsze od standardowych ustawień (mysz+klawiatura). Bardzo dobrze lata się na wiatrakach; samolotami też nieźle. Przynajmniej można więcej manewrów wykonać (beczki, pętle etc.). Co nie zmienia faktu, iż OFP do symulatora ma daleko.

P.S. Witamy ponownie

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostSo 31 lip, 2004 19:01

A jak inaczej Mirage ?? Jak biore ludka to nie chodzi nie obraca tylko strzela. To prawda co pisał Hav super pętle sie robi na dżoju
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint