Teraz jest Pn 20 kwi, 2026 08:36

Zrzut spadochronowy

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Pathfinder

Cywil

Cywil

PostN 02 sty, 2005 22:22

Przejrzałem już readme trzech addonów, ale adresu nie znalazłem. :(
Sprawdzę zrzut na innych samolotach, a w ostateczności użyję śmigłowców.
Nie szczytem osiągnięć jest pokonać Trzy Armie w bitwie. Szczyt osiągnięć, to przekonanie Trzech Armii, że walka nie ma sensu.

Pathfinder

Cywil

Cywil

PostPn 03 sty, 2005 11:52

Dzięki! Zajrzę na bank. Jak ktoś będzie miał kontakt do HAWK'a, to byłbym wdzięczny za zapodanie go w tym topic'u

Z góry THX

PS mój problem to kwestia versji gry (1.96), bo patrzyłem na podstawce i było si

ja jednak chcałbym sprawić by samolot (HWK C-130 v1.3) sam użył komendy zrzutu, bo takową posiada, ale nie wiem jak to zrobić (HAWK nie dodał readme z komendami do addona)
Nie szczytem osiągnięć jest pokonać Trzy Armie w bitwie. Szczyt osiągnięć, to przekonanie Trzech Armii, że walka nie ma sensu.

Oscypek

Major

Major

PostPn 03 sty, 2005 16:17

że wojak odpada od spadochronu

To samo mi się dzieje ,jak strzele ze Stringera w MI17 od spodu lub od przodu...jeden pilot wypada ,otwiera się spadochron i nagle odpada od spadochronu ,a drugi już normalnie...

Kontakt z Hawk : hawk@of.fpp.pl - nie wiem czy to ten Hawk...zdaje się ,że na CTI-Poland też jest ktoś o takim pseudo...znalazłem jego mail na www.of.fpp.pl ,w Addony PL

0#S-CORP

Cywil

Cywil

PostSo 08 sty, 2005 23:56

spróbuj

samolot action ["parasoldiers",1]

lub

samolot action ["jump",1]

(na podst configu c-130)

Dopisane

proszę pisać w tagach quote i /quote tekst skryptów,configów ...który to już raz piszę -YacieK
:roll:

od tego są moderzy :twisted:
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint