Teraz jest Pn 20 kwi, 2026 00:00

Tło dla mojego moda

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Ingram

Major

Major

PostCz 27 sty, 2005 21:36

Mógłbym przytoczyć historię pewnej armii z mojej książki do moda, ale tylko za pozwoleniem.
Obrazek

Death

Porucznik

Porucznik

PostCz 27 sty, 2005 21:55

czyli nadal nie brakuje świrów, którzy za cel życia stawiają sobie eksterminację wierzacych w coś innego

¦wirów to nam nigdy nie brakowało:P
W sumie wojna jest niezłym środkiem do utrzymania społeczeństwa w kupie

Jakie to będą "społeczeństwa"?? Myślę że przydaliby sie userzy forum i maniacy OFP jako jedno z takich "społeczeństw" ;) ;) ]:-> Ogólnie pomysł fajny :twisted:
A czy będą jacyś "przywódcy" tych różnych nacji ;)

sjojok

Major

Major

PostPt 28 sty, 2005 11:28

identyko przypomina mi fabułę gry Soldiers of Anarchy fajnie by to wyglądało w ofp przydałby się jeszcze pokryte rdzą czołgi i inne pojazdy tak jak to jest w grze
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 28 sty, 2005 16:17

Death napisał(a):Jakie to będą "społeczeństwa"?? Myślę że przydaliby sie userzy forum i maniacy OFP jako jedno z takich "społeczeństw" ;) ;)

Przyjmijmy że to żart, bo to jest żart, prawda? :| Jest na nie nawet odpowiedni topic w dziale off-topic i tam należy je umieszczać.

MaRcin

Major

Major

PostPt 28 sty, 2005 16:26

życie to żart :]

Możnaby poczynić pewne założenia w kwestii proli (lub jakkolwiek ich nazwiesz)...
Good Times Gone

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 28 sty, 2005 16:46

MaRcin napisał(a):życie to żart :]

Możnaby poczynić pewne założenia w kwestii proli (lub jakkolwiek ich nazwiesz)...

Najpierw musiałbym poczynić pewne założenia odnośnie struktury społecznej, czyli podziału klasowego, a takich jeszcze nie zrobiłem. Jako asekurant przyjąłbym, że to zależy od danej grupy - w jednej mogą być ścisłe podziały podobne do tych jakie panują np. w Indiach (vide kasty), w innej podział wzięty żywcem z 1984, a w innej całkowita równość (i anarchia - "dzisiaj słuchamy ¬dzisia, bo najgłośniej beknął").

Podobnym trikiem posłużył się Games Workshop tworząć zakony (chapters) space marines - są małe (do 1000 ludu) i każdy jest inny, więc jak jakiś kolekcjoner chce sobie wymyśleć własne tło, nazwę i symbolikę to nie ma problemu i nie koliduje to z "wewnętrzną logiką" uniwersum WH40K.

MaRcin

Major

Major

PostPt 28 sty, 2005 17:01

Ale to sprowadza się do jednego :]

Jest klasą (grupą) niewykształconą, wykorzystywaną na potęgę, bez perspektyw i nie traktowaną poważnie.
Good Times Gone

Mekto

Chorąży

Chorąży

PostSo 29 sty, 2005 20:00

Hehe
Najnizsza grupka -zule i bimbrownicy :D(to mzoe addonik Jakuba Wedrowycza i jego bandy-jak ktos czytal ksiazki Pilipiuka to wie o co chodzi)

Pomysly swietny- a bronie np. z ww2,przerobione z nortmalnego ofp i np kusza , czy proca strzelajaca srutem

Jon

Generał

Generał

PostN 30 sty, 2005 03:33

Mekto... przestań :evil: :evil: :evil: Chcesz to zrób! :???:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint