Teraz jest N 19 kwi, 2026 13:46

Polski HMMVW

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

JaFranek

Major

Major

PostCz 17 lut, 2005 15:36

Bardziej mi się podobał pod słońce :neutral: Ale mam nadzieje że projekt zostanie zrealizowany do końca i będziemy mogli pojeździć fajnym polskim hamerem.
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 17 lut, 2005 15:44

:)
ostatnio natknąłem się na zdjęcia GROMu w Iraku... Kożystają tam ze specjalnie przystosowanych dla sił specjalnych Humvee... Wyglądają mniej więcej tak: nadwozie pick up, na dachu półcalówka, drzwi usunięte, tylnie siedzenia ustawione bokiem do kierunku jazdy, "podnóżki" z boku i z tyłu, na dachu koło stanowiska strzeleckiego zamontowano uchwyt na RGP, liczne osłony (blachy, koło zapasowe z przodu), w bagarzniku pełno spęrztu... Jeśli komuś nie wystarczy ten opis moge podesłać foty... może w ramach SKS warto bybyło pomyśleć nad tym ?

Co do tego polskiego HMMWV jak już pewnie zauważyłeś ten zielony za zielony :) a tak t fajnie wygląda :]
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Winters

Kapral

Kapral

PostCz 17 lut, 2005 18:50

Eversmann napisał(a):Rebelianci Somalisjcy maja HMMV z "Minigunem" na przyczepie ? e...w jakiej to Somali ? gdzie jest ta Somalia? bo chyba nie mowisz o Somali ktora jest państwem w północno-wschodniej części Afryki (ze stoilca w Mogadiszu) :| z tego co wiem to jest Toyota Hilux i jest nawet addon tej Toyoty do OFP ,z karabinem DShK 12.7 mm

Nie chodziło mi "dosłownie" o ten sam pojazd, ale o typ pojazdu. Taki o którym mówił marker.
"Papież? A ile on ma dywizji?" - J. Stalin

MaRcin

Major

Major

PostPt 18 lut, 2005 10:35

Twierdzisz markerze że istnieją takie potworki... nieeeeeemożoliwe ;)

Obrazek
Good Times Gone

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 18 lut, 2005 12:51

I oto właśnie chodzi :)
Coś takiego ochraniało Kwacha w Iraq.. :P
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Eversmann

Chorąży

Chorąży

PostPt 18 lut, 2005 14:41

Medale są fajne, ale lepsze do nich jest posiadanie pod koniec dnia wszystkich części swojego ciała w całości oraz przyjaciół w komplecie.
Obrazek

Przezdzieblo

Chorąży

Chorąży

PostPt 18 lut, 2005 18:34

Ale to akurat amerykański Humvee z polską załogą, pożyczka.

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostŚr 23 lut, 2005 02:22

Sorry za OT ale macie wiecej fotek "ukomandosowionych" hummerow bede bardzo wdzieczny za kazde :grin:
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint