a ty używasz programu game spy czy próbujesz połączyć się przez gra wieloosobowa w grze radziłbym używać gra wieloosobwa w grze tam jest lista wszystkich dostępnych serwerów ale lepiej byś wchodził na polskie serwery adresy ip są w dziale multiplayer w temacie serwery multiplayer
HAV
N 06 mar, 2005 16:52
Na pewno będziesz potrzebował patcha 1.96 - obecnie wszystkie serki na nim stoją i z niższą wersją OFP nawet nie masz po co na nie wchodzić. Do tego dojdą addony wymagane do misji (brak jakiegoś addonu często kończy się wyknoceniem z serwera). Ponadto wyłącz/ skonfiguruj firewalla. Zaleca się również wyłączenie wszelkich programów typu p2p, downloaderów etc. I to by było w sumie na tyle...
Dzięki za instrukcje ! Pytałem niezłego wyjadacza ale on nie zna operacji , więc wyjaśnił mi to ogólnikowo. Nie ma to jak sięgnąć do źródeł! Niestety dostęp do kompa mam czasami w weekend ale jak znajdę czas to popróbuje.
Na pewno będziesz potrzebował patcha 1.96 - obecnie wszystkie serki na nim stoją i z niższą wersją OFP nawet nie masz po co na nie wchodzić.
Havoc, ja widziałem serwery które stoją na 1.91 i niżej
HAV
Pn 07 mar, 2005 00:10
W ilości sztuk 5 czy mniej Prawda jest taka, że serki stoją obecnie na wersji 1.96, a skoro na niej nie stoją, to nasuwa się tylko jeden powód.... tym bardziej, że patch jest darmowy a aktualizacja OFP zajmuje chwilę
i nie mówię tu o "gołym" CWC, bo na tym praktycznie nikt nie gra....