Teraz jest N 19 kwi, 2026 08:43

problem z dzwiekiem

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Grey

Chorąży

Chorąży

PostSo 13 sie, 2005 01:53

Hmm... hmmm.... Normalnie przeczytalem jeszcze raz swoj post. Wczytajcie sie w niego i Wy. On ma problem z SB Live! Ma karte niezintegrowana. Zreszta ja tez mam Live!'a 5.1. Tylko ze OFP ma z niektorymi modelami LIVE!'a problem KTOREGO NIE DA SIE PRZESKOCZYC. Wiec jesli dwa sposoby podane nie poskutkuja, pozostaje korzystac z innej karty. Moze so bie oczywiscie kupic nowa, ale nie kazdy mam ochcote dwa razy wydawac kase na karte dzwiekowa :/ A dzis na prawie kazdej plycie jest karta zintegrowana, wiec w ten sposob najlepiej poradzi sobie z problemem. Poza tym nie kazda zintegrowana to stary AC'97. Bywaja dobre karty zintegrowane z pelnym 3D.
Ja kilkadziesiat razy myslalem ze mnie k.. strzeli gdy podczas coopa zaczelo trzaskac. Bo wylaczyc dzwieku nie bardzo moge, bo chlopaki na TeamSpeaku daja rozkazy, a ja nie moge sluchac tego trzasku bo mi mozg uszami kipi.

Jesli ktos ma jakis problem z OFP to polecam w pierwszej kolejnosci strone AvonLady
http://www.theavonlady.org/theofpfaq/

Moze to ta pora, ale wkurzaja mnie odpowiedzi kogos, kto sie nie wczytal w posty.
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

mossin

Major

Major

PostSo 13 sie, 2005 21:52

Tak. Ja mam SB Live z 4.1 i mam ten sam problem. Sterowniki nic nie pomogą. Sprawdziłem cyba wszytskie jakie są dostępne. Najciekawsze jest to iż problem ten występuje tylko pod Xp. Przynajmniej u mnie. Pod 98 z tego co pamiętam bawiłem się 4 latka i nic się nie pieprzyło.
Zreszą teraz i tak dźwiękówka się spieprzyła więc musze wymiienic :neutral:
..|..
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint