Teraz jest N 19 kwi, 2026 08:43

Używanie dwóch modów na raz (problem z config.bin)

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Proktor

Cywil

Cywil

PostWt 16 sie, 2005 22:29

Te o których napisałem w moim pierwszym poście i jeszcze mod dodający krew OFP Blood Effects 1.4

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 17 sie, 2005 00:40

Proktor napisał(a):Hehe udało mi się. Połączyłem nawet TRZY mody z config.bin. Jak? Sprawa jest dziecinnie prosta

No ja bym sie kłócił czy takie "dziecinnie" proste - jak ktos sie nie zna na configach to raczej za wiele nie podziała :-) Poza tym to dosyć sporo pieprzenia - w ten sposób raczej FDF z takim WGL nie połączysz :twisted:

Proktor

Cywil

Cywil

PostŚr 17 sie, 2005 01:04

Wiesz, ja nie mam praktycznie zielonego pojęcia o modowaniu OFP, configach itp. Nigdy się tym nie bawiłem, dlatego uznałem, że skoro MNIE udało się połączyć te mody to sprawa jest prosta.

Zgadzam się z tym, że ten sposób nadaje się tylko do prostych modów, takich właśnie w stylu Blood Effect czy LOCKE AnimMod, ale przecież chyba tylko takie połącznienia mają sens. Trudno przecież łączyć np. FDF i Y2K2. [no chyba, że to WGL ale nie wiem co to jest, więc się nie wypowiadam]

Volt

Major

Major

PostŚr 17 sie, 2005 11:37

będzisez niezły jak połączyć CSLA 2 i ECP
Obrazek

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostN 21 sie, 2005 23:59

@Yacek
Dobry pomysl jeszcze eecp z locke by sie przydalo :D

Edit
Ekhmmm :roll: mam trochę inny nick, chyba ze piszesz do kogoś innego-YacieK
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

Grey

Chorąży

Chorąży

PostN 28 sie, 2005 13:48

Ten temat powinien chyba znalezc sie w innym dziale.

{Kuba} Już dwa razy był przenoszony ;-) Stanęło na tym, że ma być SP, ponieważ ten dział dotyczy także modów, a kolega z połączeniem dwóch modów ma problem.

Poza tym oszczedzilbys sporo trudu innym gdybys udostepnil juz zmodyfikowany plik. W koncu OFP stoi na wkladzie fanow.
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint