Teraz jest So 18 kwi, 2026 09:40

Problem z Punktem Trasy

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 18 gru, 2005 17:30

Ale ja wiem, waypoint "Pilnuj" ( Guard ) powoduje, ze jednostki bronią obszaru w swoim zasięgu i przy wypatrzeniu wroga udają sie w jego kierunku i nawiązują walkę Opisane przez Ciebie działania SI podejmuje przy waypoincie "Hold", ale to tak mimochodem...

Nie tylko przy wypatrzeniu wroga - jeśli jakakolwiek jednostka sojusznicza wejdzie w kontakt z wrogiem to oddział z punktu "PILNUJ" ruszy na miejsce starcia. Jeżeli nie zastanie tam przeciwnika wraca z powrotem do punktu "Pilnuj" i czeka na kolejne wezwanie.

W świetle tego stwierdzenie "ale zalezy mi na tym żeby grupa nie angazowała sie w zadne starcia z wrogiem podczas przebywania w punkcie trasy "Pilnuj"" brzmi z gruntu debilnie.

Berna

PostN 18 gru, 2005 18:22

W świetle tego stwierdzenie "ale zalezy mi na tym żeby grupa nie angazowała sie w zadne starcia z wrogiem podczas przebywania w punkcie trasy "Pilnuj"" brzmi z gruntu debilnie.

Brzmi debilnie lecz w praktyce daje efekt...
Może w pierwszym poscie nie wyraziłem sie zbyt jasno, ale grunt ze problem roziwazany, takimi czy innymi metodami.
Pozdro.
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint