Teraz jest N 03 sie, 2025 18:24

"W piekle" - wersja 2.0

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Oscypek

Major

Major

PostPn 13 lut, 2006 18:32

Super misja :) Pierwsze poszłem sam i jak miś z okienka rozwaliłem wszystkich w Mirov, a potem wyrżnąłem wszystkich w Mokropsach i poleciałem sam Mi17 do Trosky, bo te tempole nie chciały wejść do śmigłowca :( , ale i tak zaliczyło :) A amunicji ciągle mi brakowało...fajnie było w Mokropsach...słuchawki mi nie działają, a ja chciałem wziąść szybko śmigłowiec, najlepiej bez walki, i się czołgałem dłuuugi czas, po czym widze, że z miasto ucieka jeden żołnierz a reszta leży...została tylko kwestia T50 ale to pestka :]

WIELKIE brawa Mirage :spoko:

Jon

Generał

Generał

PostPn 13 lut, 2006 19:40

Proszę bez spoilerów :]
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

żuker

Major

Major

PostPn 13 lut, 2006 20:56

Goose napisał(a):A uzbrojenie nie jest miodzio bo (jak juz na SB pisałem i jak Jonowi wyplakiwalem sie w ramie... ;) ) M82a1 nie ma amunicji (i nie moge zmienic broni bo nawet notatnik sie nei pokazuje tylko od razu misja) M249 also bez ammo

Coś masz spierniczone w OFP :). Ja mogłem wybierać bronie i miałem briefing, wszystko ok.. Jedynie nie było amunicji do M82a1.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 13 lut, 2006 20:58

Sam jestes spierniczony :| Mam swiezutkie OFP po formacie i kazda wiazka addonow jest w osobnym folderze etc

Wiec nie chrzan prosze (bardzo)

żuker

Major

Major

PostPn 13 lut, 2006 21:14

Goose napisał(a):Sam jestes spierniczony :| Mam swiezutkie OFP po formacie i kazda wiazka addonow jest w osobnym folderze etc

Wiec nie chrzan prosze (bardzo)

Zaraz cwaniaczku dostaniesz screena, czekaj chwilę. Będzie w tym poście.

EDIT:
Obrazek

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 13 lut, 2006 21:44

Kurna - 2 godziny siedziałem nad tym briefingiem a ten mi pisze:
(i nie moge zmienic broni bo nawet notatnik sie nei pokazuje tylko od razu misja)

Skomentuje to tak: :lol:

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 14 lut, 2006 14:04

A ja skomentuje to tak

Dobra Mirage to przyjdz do mnie masz niedaleko to zobaczysz o co chodzi :|

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 14 lut, 2006 14:40

Spoko, wpadne, pokażesz mi... Ale problem wspominany występuje tylko u Ciebie...

W4tchdog

Porucznik

Porucznik

PostWt 14 lut, 2006 15:09

Goose napisał(a):A ja skomentuje to tak

Dobra Mirage to przyjdz do mnie masz niedaleko to zobaczysz o co chodzi :|

Gośka , nie rozumiem ciebie ...ty masz pretensje do wszystkich , że masz coś skopane ?
Wszystkim (no prawie) działa dobrze , bez takich problemów ...tylko tobie nie , czyli co ?, to jest wielka wina Mirage'a ?
Mirage zrobił misje , podał ją na tależu , jeszcze pretensje masz do niego , że akurat tobie notatnik niechce się wczytać :P ... ehhh Goose Goose , sprawdź czy jednak to twoje czyściutkie i niezawodne OFP czasem pierdyknięte nie jest , a może źle misje wypakowałes .

Black Shadow

Major

Major

PostN 19 lut, 2006 09:19

Mam mały problem z addnoami potrzebnymi do misji "W Piekle". Taki problem wyskoczył mi po ściągnięciu z ftp.gamepark addonu SJB_Weapons Pack (link przy teście misji) wyskakuje błąd: "Błąd w spakowanym pliku" no i nazwa. Muszę coś zrobić w Flashpoincie czy to wina systemu, a może linku? Co robić?

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostN 19 lut, 2006 11:20

Spróbuj jeszcze raz sciągnąć addon SJB_Weapons Pack. Poszukaj innego linka, bo tamten mogłbyć uszkodzony.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: "W piekle" - wersja 2.0

PostCz 12 gru, 2024 22:44

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: "W piekle" - wersja 2.0

Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint