OFman napisał(a):Tak na marginesie: gdy grałem w press-demo nie byłem w stanie odpalić OFP. Po prostu gdy wtedy raz na chwilkę musiałem odpalić OFa i zobaczyłem grafikę mimo dxdlla, ffura i innych upiększaczy po raz pierwszy wydawała mi się tak obrzydliwa, że nie mogłem na to patrzeć. Chodzi mi oto, że jeśli choć na chwilkę zagracie w ArmA to szybko przyzwyczaicie się do tej gry a OFP wtedy stanie się tym czym tak naprawdę jest czyli starociem ledwo nadawającym się do gry. Oczywiście nie chodzi też tylko o grafikę, np. sterowanie żołnierzem jest znacznie przyjemniejsze i "wydajniejsze". To wszystko powoduje, że szybko można się uzależnić od nowej gry BISu i zupełnie zapomnieć o OFP. Przekonacie się o tym już za 25 dni.
taa, tylko, że mój komp nawet dxdll nie chce ciągnąć
Wy (ci, którzy bronią arma) mówicie, ze arma to będzie w ogole zajeboza. a chciałbym zauważyć, że nie kazdego stac na nowy komputer. Rozumiem, ze wasi rodzicie są zamozni i macie kase na kompa. ciekawe czy wiecie jakie to uczucie pracować, żeby dostać internet

bo ja zazwyczaj muszę coś zrobić zeby posiedziec przez chwile w necie. moi starsi ledwo mogli mi kupić głośniki 2.1 a i tak jeszcze musiałem dołożyć 50zł ze swoich funduszy. wiec nie pieolcie mi tutaj, że 90% ludzi sie przesiadzie na armę! bo NIKT nie wie jak bedzie. może arma bedzie totalnym shitem pod przykrywką swietnej grafiki?