Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 11:35

Czy dałoby się umieścić na ziemi plamę krwi?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

kastleF83

Kapral

Kapral

PostCz 11 sty, 2007 17:06

Chyba znalazłem sposób, ale nie wiem jak go wprowadzić w życie. Możnaby zrobić tak: w miejscach w których chcę plamy krwi ustawiamy powiedzmy żołnierza usa np jeńca, obok ustawiamy ruska z pk,który zmieli tego pierwszego zaraz po starcie misji. Potem, po jakimś czasie możnaby przenieść trupa gdzieś na koniec wyspy, plama krwi pewnie zostałaby na miejscu? No właśnie, ale jak tego trupa przenieść? Pewnie dostane zjeby za to pytanie ale chyba mieści sie w temacie, bo celem jest plama krwi bez trupa.

EDIT>>> Pytałem kiedyś o teleportacje, ale sposób który mi podpowiedziano niezadziałał, a temat został zamknięty.
"Ten kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem..."

This is pure hell on earth.

Severb

Porucznik

Porucznik

PostCz 11 sty, 2007 17:26

Jeżeli chcesz taki efekt (chociaż na 100% jest w EU 1.02) to wystarczy wpisać w nazwie sołda, który ma deadnąć np. "krew1". Sołda mordercę najlepiej wstawić z cichym karabinkiem czyli bizon lub HK. Nazwać go "murder1". Wstawiasz wyzwalacz i wklepujesz.

Kod: Zaznacz cały
Warunek: not alive krew1
Aktywacja: deletevehicle krew1; deletevehicle murder1

Efekt będzie taki, że kiedy murder1 zabije krew1, obie jednostki znikną. Pozostanie tylko krew jak gdy ukryjesz ciało jako np. SpecNaz.

Nie stawiam, że to zadziała, ponieważ krew czasami jest, a czasem jej nie ma.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kastleF83

Kapral

Kapral

PostPt 12 sty, 2007 16:47

No i o coś takiego mi chodziło, efekt jest zadawalający. Fakt, krew nie pojawia sie zawsze, ale wystarczy tylko zwięksyć ilość chętych do odstrzelenia i jest git :spoko:
"Ten kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem..."

This is pure hell on earth.
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint