Teraz jest N 01 mar, 2026 06:37

Wał Pomorski

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Berna

PostPn 06 sie, 2007 11:18

Stary wiarus napisał(a):A wstawiłeś spację przed "-mod=@pomorze"?Berna fajnie napisał,tylko zapomniał dodać,że w folderze "@pomorze" trzeba utworzyć drugi folder addons i tam załadować addony.
Berna: www.bmj.pl co to ma być? :twisted:

Sorry na szybciocha pisałem. :cisza:

Co do dodatków do mapy to przeciez readme jest (powinno być) w którym wszystko opisane. A potem to już wklepujesz gołe nazwy w wyszukiwarce ofp.info lub ww.ofp.bmj.pl i gotowe.

Niemiec

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 06 sie, 2007 11:33

Dobra mam już większośc potrzebnych addonów ściągnąłem też OFP Winter Pack tam są wszystkie wyspy o których tu rozmawialiśmy (mam nadzieję że z dodatkiami :-)).
Dzięki za pomoc! Zaczynam pracę jakby coś to będę jeszcze pytał w tym temacie.

Dodano: 07.08.07:
Panowie jest problem. Mam addon bunkra Large Buker V2 i nie wiem jak wstawić do niego żołnierzy. Tzn ten bunkier ma kilka poziomów, jak ich ustawić na parterze to wiem,ale na wyższych piętrach to już nie mam pojęcia. Czy wiecie też może jak wprowadzić żołnierza do bunkra? Mam na myśli to że AI odgrywa jakąś tam akcję w misji, później podbiega do bunkra wchodzi do niego i obserwuje teren przez lornetkę. Czy mógłby ktoś napisać jak to zrobić?
Z góry dziękuję.
http://www.ofp.lua.pl/viewtopic.php?t=8604 - proszę zaglądać razem zdziałamy więcej.

Jon

Generał

Generał

PostN 12 sie, 2007 02:38

FAQ edytora kazał Cię pozdrowić

I przypomnieć, że wisisz mu piwo
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Berna

PostPn 13 sie, 2007 16:12

Bierzesz typa nazywasz go załózmy mietek1 i w inicjacji wklepujesz mietek1 SetPos [(GetPos mietek1 select 0),(GetPos mietek1 select 1), 4], gdzie 4 odpowiada metrom. W tym przypadku bedzie 4 metry nad ziemią.

Salut.
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint