Teraz jest Cz 16 kwi, 2026 19:45

Misja: Linia Obrony

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

archiee

Chorąży

Chorąży

PostWt 17 cze, 2008 00:44

Ściągnąłem misję, rozpakowałem. Przywitało mnie schludne readme. Włączam Liberation. Pierwszy rzut oka: brak overview. Po włączeniu briefingu, zastałem w nim krzaki. No cóż, myślę sobie, zobaczę przynajmniej jak wygląda sama misja. Rozpoczynam grę. Okazuje się, że startuję w ciężarówce. Po przejechaniu kilku metrów Opel Blitz klinuje się między drzewami, a wyjść z niego nijak (locked). Restart, drugie podejście - tym razem pojazd dojechał. Po spotkaniu z dowódcą otrzymujemy rozkaz obrony pozycji przed atakiem wroga (Nawiasem mówiąc trochę zdziwiła mnie "Swiaszczennaja wojna" w tle, podczas gdy gra się Niemcami, ale mniejsza o to). Wesolutko sobie rozwalałem ruskich, aż tu nagle przyjechał T-34 i zepsuł całą zabawę. :cry:

Ogółem, misja naprawdę wymaga dopracowania. Rzeczywiście wygląda jak wygrzebana z otchłani twardego dysku. :razz:

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 18 cze, 2008 22:21

świętą wojnę to ruskie wojaki zaczęły śpiewać, o t co!
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint