te inne pakuje co są w folderze config (tam jest folder config, a w nim inne foldery odpowiednio nazwane do configu, np. folder nazywa sie "Exploading Bodies Effect" i tam jest config w cpp dla tych którzy chcą sobie wprowadzić własne poprawki i zachować efekt rozpadania ciał) tyle że one są bez moich poprawek, a kiedy rozpakowuje mój config z moimi poprawkami to już nie moge go spakować nie wiem o co biega ale to głupie
EDIT:
właśnie teraz troche kombinowałem i użyłem podstawowego configu i zauważyłem że wystarczy tylko zmienić broń black opowi (z m4 sopmod, u siebie zmieniłem na m4 sopmod reflex sd Lasera) i już sie misja nie włącza, a z podstawowym configiem misja śmiga, dlatego do mojego zmienionego configu (którego wersje jeszcze nie zmienioną na BIN na szczęście znalazłem na dysku) zmieniłem wszystko co dotyczyło black op'ów tak jak to jest w podstawowym configu i dalej się nie włączają misje w kampanii kiedy sie gra Gastovskim i teraz dam cytat co pokazuje błąd
Doublepost połączony - na przyszłość używaj opcji edytuj - Maćko
EDIT:
właśnie teraz troche kombinowałem i użyłem podstawowego configu i zauważyłem że wystarczy tylko zmienić broń black opowi (z m4 sopmod, u siebie zmieniłem na m4 sopmod reflex sd Lasera) i już sie misja nie włącza, a z podstawowym configiem misja śmiga, dlatego do mojego zmienionego configu (którego wersje jeszcze nie zmienioną na BIN na szczęście znalazłem na dysku) zmieniłem wszystko co dotyczyło black op'ów tak jak to jest w podstawowym configu i dalej się nie włączają misje w kampanii kiedy sie gra Gastovskim i teraz dam cytat co pokazuje błąd
- Kod: Zaznacz cały
"Out of reserved memory (196608 kb). Code change required (current limit 524288 kb). Total free 208362 kb. Free blocks 131, Max free size 195712 kb."
Doublepost połączony - na przyszłość używaj opcji edytuj - Maćko
Ostatnio edytowano Śr 22 lip, 2009 08:53 przez frankie020, łącznie edytowano 1 raz