Zawalisty ten Mi-17 tylko mam pare prosb.
Dalo by sie zrobic tak by heli mial otwiera drzwi boczne i przedzialu desantowego (tył). Mozna by bylo uzyc jednego modelu i zrobic setobjtexture albo hidden selection , ale nie bede uczyl ojca dzieci robic
*EDIT*
przydał by sie jeszcze skrypt desantu na linach jak w swietnym filmie z Bogusławem L.
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany
Cytując pewnego kolesia z SteamForums: "... and a pony".
Ja mam pytanie. Skąd mogę ściągnąć pack Polskich jednostek Offtime znanego wówczas pod xsywką Spider? z Ofp.bmj.pl raczej za szybko nie ściągnę, a wygląda na to, że na Ofp.info nie ma...
Nie zrozumiałeś. Wiem, jaki to był film. Nawet go oglądałem. I co? I żałuje, bo straszliwa chała to jest...
Dlaczego? Bo jak na złość Polski, jest za bardzo "amerykański", i o wiele bardziej kojarzy mi się z g*wnianym Delta Force, niż Kompanią Braci. A mogło być tak pięknie
kurna wiedzialem ze mi sie cos zle napisalo.
Co do filmu to mi sie wiele rzeczy w nim podobalo i wiele nie, na plusy zaliczam jezyk i postac majora K. a na minus fabule.
Ale wracajmy do tematu ...
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany
HAVOC napisał(a):Clarkson - znudziło mi się już upominanie.... albo będziesz pisał poprawnie i zrozumiale dla ogółu, albo sukcesywnie będę eliminował Twój bełkot
Po pewnym czasie można się do tego przyzwyczaić, a nawet rozumieć co miał na myśli pisząc