Teraz jest So 12 lip, 2025 23:20

WP Soldiers

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Clarkson

Chorąży

Chorąży

PostPn 04 lip, 2005 19:04

a ja wole z łąpa i jeszcze bym dodał kompas w prawym dolnim rogu mapy. a jak tak sie lapa nie podoba tomoze odwrotnie ja tak jak by trzyjmała mapę do czytania ( odwrotnie reka ) cos jak to http://ffox.neostrada.pl/map.jpg
Obrazek

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 04 lip, 2005 19:12

A może w miejsce "łapy" wstawić kompas.
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Jon

Generał

Generał

PostPn 04 lip, 2005 19:35

Pierwszy projekt zawsze najlepszy... uważam, że pierwsze było najlepsze.

PS: łapie [nie tylko tej czerwonej] mówimy NIE!
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 05 lip, 2005 00:01

ok, dzieki za komentarze wszystkim, pozostane przy projekcie bez reki.
poprawilem juz cien mapy aby uwiarygodnic to ze jest lekko "przysypana".
i generalnie mogloby tak juz zostac.
Dziekuje jeszcze raz.

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostN 10 lip, 2005 12:20

Nie wiem czy już nie zapóźno, ale tak mi do głowy przyszło, że można bt dodać jeszcze takiego blaszanego, wojskowego, polskiego Orzełka.

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 lip, 2005 13:42

Obrazek

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 lip, 2005 13:00

Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPn 11 lip, 2005 13:06

SVD?

Swoją drogą, bez urazy, ale czy nie lepiej użyć SVD z packa ORCS? [podobnie z PK?] [i najlepiej po rozmowie z twórcami sprawić by oba addony były "stand-alone" i nie były wymagane przez twój addon Polaków? Swoją drogą, w prosty sposób szłoby wtedy chyba dodać kompatybilność z JAM? :)] No bo, po co robić coś, co już zostało zrobione 17835 razy? :]

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Zabix

Major

Major

PostPn 11 lip, 2005 13:11

Jonez napisał(a):SVD?

Swoją drogą, bez urazy, ale czy nie lepiej użyć SVD z packa ORCS? [podobnie z PK?] [i najlepiej po rozmowie z twórcami sprawić by oba addony były "stand-alone" i nie były wymagane przez twój addon Polaków? Swoją drogą, w prosty sposób szłoby wtedy chyba dodać kompatybilność z JAM? :)] No bo, po co robić coś, co już zostało zrobione 17835 razy? :]

Po to zeby był WłASNY i zeby zrobic go lepiej a nie cały czas byc na łasce innych?

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 lip, 2005 13:13

A ja powiem krotko : ładne.... :spoko:

Jon

Generał

Generał

PostPn 11 lip, 2005 13:15

zeby zrobic go lepiej

Tak, pewnie, świetnie :lol: Czemu każdy kolejny addonmaker startuje z takim przekonaniem?
Dlaczego mamy ok. 5 różnych addonów Chinhooków, a nikt do dziś nie zrobił porządnego CH-53 naprzykład? Hm?

Po to zeby był WłASNY

Może i masz rację, ale co to zmienia? Czy to, że użyjemy świetnie wykonanej broni z packa ORCS jakoś...
hmmm... nie wiem jak to określić... uwłacza nam?

PS: Pisałem to zanim żx wyedytował posta. Jaką łaskę masz na myśli?
PS2: OM pracowała nad SVD. Nie lepiej nim się zająć? Taki -wspólny-projekt WPS-OM, tak jak Polska Piechota?

~ Ronald Reagan

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostPn 11 lip, 2005 14:13

PS2: OM pracowała nad SVD. Nie lepiej nim się zająć? Taki -wspólny-projekt WPS-OM, tak jak Polska Piechota?

Uwierz mi na slowo trza zrobic nowy :/

Co do SWD Offtima to magazynek chyba ma tylni skos za maly oraz moim zdaniem dobrze by bylo wymodelowac te dziury w drewnie.

Co do SVD z ORCS to nie jest idealny tak samo jak pak ich giwer, a troche bledow, poza tym texy wygladaja jakby je 50 razy lakierem pociagnac, a polskie SWD ma tez troche inny kolor drewna
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 lip, 2005 22:40

Rzecz polega na tym ze wiele rzeczy ktore moznaby zrobic samemu bierze sie od innych, addonsmaking (robienie addonow) to frajda, branie od innych pozbawia czlowieka najfajniejszej czesci, czyli samego robienia addonu.

SVD z OM to licencyjny addon, poza ladnie wykonanym PSO reszta jest beznadziejna.
ORCS i textury Rus_Partisant'a sa fajne, nawet bez problemu moglbym dostac pozwolenie, ale czy mialbym z tego jakakolwiek frajde ?

lubie robic addony, wiec je sobie robie.

Diesel

Porucznik

Porucznik

PostPn 11 lip, 2005 22:51

PKM (OM) jest "podobny" do SWD (OM) niestety :(
Obrazek

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 lip, 2005 23:07

Jonez napisał(a):
zeby zrobic go lepiej

Tak, pewnie, świetnie :lol: Czemu każdy kolejny addonmaker startuje z takim przekonaniem?
Dlaczego mamy ok. 5 różnych addonów Chinhooków, a nikt do dziś nie zrobił porządnego CH-53 naprzykład? Hm?

http://ofp.gamezone.cz/index.php?showthis=4616
Jonez napisał(a):
Po to zeby był WłASNY

Może i masz rację, ale co to zmienia? Czy to, że użyjemy świetnie wykonanej broni z packa ORCS jakoś...
hmmm... nie wiem jak to określić... uwłacza nam?

nie, pozbawia nas przyjemnosci jaka jest zrobienie swd samemu. (w tym przypadku pozbawia mie tej przyjemnosci, bo addony robie dla przyjemnosci robienia ich)
Jonez napisał(a):PS: Pisałem to zanim żx wyedytował posta. Jaką łaskę masz na myśli?

;-) :-)
Marcin_BM napisał(a):[...]
Co do SWD Offtima to magazynek chyba ma tylni skos za maly oraz moim zdaniem dobrze by bylo wymodelowac te dziury w drewnie.
[...]

magazynek modelowalem z fotki, napewno jest ok, poza tym nabuj z jednej strony jest szerszy a z drugiej wezszy, to by moglo tlumaczyc ta roznice, sam nie wiem.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint