Teraz jest N 19 kwi, 2026 15:26

Lista modow....

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

HAV

PostPt 22 paź, 2004 14:22

To jak juz sie tak pięknie bawisz w edycję pierwszego posta to nie zapomnij o rodzaju tematu, który może "zniknąć"............tak jak teraz :]

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 22 paź, 2004 15:41

MaRcin napisał(a):to najwyrażniej nie ma :rotfl2: a addony zostały na valkirii... może je wrzuce na jakiś serek... ale dopiero jak wróce...

No i jak wróciłeś?

BTW Czy te addony zostały wydane jako addony SW Mod, czy jako addony Pawła? Na stronie SW Mod nawet nie wymienia się go w podziękowaniach...nieładnie :]

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostSo 23 paź, 2004 11:39

to najwyrażniej nie ma

Marcinq, chyba mówiłem Ci co się stało ze wszystkim co było na Valkirii :] Permanently Deleted :] Nic stamtąd nie odzyskasz, chyba że ktoś miał część tego materiału na dysku :]

Arika

Major

Major

PostSo 23 paź, 2004 14:22

Grabarz^^ napisał(a):Marcinq, chyba mówiłem Ci co się stało ze wszystkim co było na Valkirii :] Permanently Deleted :] Nic stamtąd nie odzyskasz, chyba że ktoś miał część tego materiału na dysku :]

Czy ja dobrze rozumiem text nie macie addonów Pawła a chcecie je udostępnić?? Bo ja gdzieś na pewno mam je na kompie.

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostSo 23 paź, 2004 15:24

Chodziło mi to, że cokolwiek było na serverze Valkirii przestało istnieć dnia 15.12.2003 kiedy to konto moda SW zostało usunięte :] Natomiast co kto ma na dysku to już inna sprawa.

MaRcin

Major

Major

PostSo 23 paź, 2004 20:04

Grabarzu wciskasz mi taki kit, że powoli zaczynam w to wierzyć :twisted:

Jedna rzecz, żebyście mogli sobie odpowiedzieć na kolejne pytania - roku pańskiego 2003 dokładnie 15 grudnia konto SW zostało zablokowane, a nie jak rozpowszechniają osoby postronne usunięte. Zapobiegliwie zrobilem backup (szkoda, że forum się nie dało reaktywować :( ) i wszystko co było istnieje nadal w krainie szczęścia i wiecznych łowów :rotfl2:
Good Times Gone

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostSo 23 paź, 2004 23:18

Grabarzu wciskasz mi taki kit, że powoli zaczynam w to wierzyć

Jedna rzecz, żebyście mogli sobie odpowiedzieć na kolejne pytania - roku pańskiego 2003 dokładnie 15 grudnia konto SW zostało zablokowane, a nie jak rozpowszechniają osoby postronne usunięte. Zapobiegliwie zrobilem backup (szkoda, że forum się nie dało reaktywować ) i wszystko co było istnieje nadal w krainie szczęścia i wiecznych łowów

Taaaaak? Ja wciskam kit? Tak się składa że byłem pierwszym, który dowiedział się o owym incydencie i z tego co ja wiem (a polegałem na wiedzy tego kto to konto administrował w imieniu SW) wszystko z niego poleciało...a jeśli nie to dlaczego jeszcze nie zostało odzyskane? :] Tak ciężko się z panami z Valkirii dogadać i poprosić o unblock w celu skopiowania danych?

MaRcin

Major

Major

PostN 24 paź, 2004 11:19

Dlaczego strona nie wróciła? Panom z Valkirii przestała odpowiadać tematyka, a do tego ten incydent z wiadomo kim :]

Tak ciężko się z panami z Valkirii dogadać i poprosić o unblock w celu skopiowania danych?

Ja z tymi panami z 3 miesiące chyba maile wymieniałem... Zostałem przekierowany do jakiegoś małolata, który wykazywał takie chęci korespondowania, że zazwyczaj musiałem mu przypominać... na kilka ostatnich w ogole nie odpowiedział więc trudno...
Good Times Gone

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostN 24 paź, 2004 12:02

No to koniec pieśni :] Tak to jest jak się "wynajmuje" konto za pośrednictwem osoby trzeciej...już chyba lepiej wykupić sobie własne. To chyba koniec dyskusji.

sensei_man

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 29 paź, 2004 14:13

taka mala prosba... moze by ten topic zrobic jako wazny lub cus:P aby nie zniknol w gaszczu innych topicow :D

MaRcin

Major

Major

PostPt 29 paź, 2004 17:34

jeśli nie chcesz żeby zniknął, to systematycznie zamieszczaj linki do stron o modyfikacjach ;]
Good Times Gone

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 29 paź, 2004 20:48

albo spamuj regularnie ;-)
Obrazek
Obrazek

sensei_man

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 05 lis, 2004 14:14

na aktualizacji listy modow powinno nie tylko mi zalezec :P a tak przy okazji musze sie wyzalic :P wlasnie zamowilem platyne w czwartek mialem juz miec, niestety plyta glowna mi siadla i musialem odwolac zamowienie :D poprostu zyc nie umierac O_o

Elej

Porucznik

Porucznik

PostSo 27 lis, 2004 10:59

Szwajcaria ma już swój mod wydany...
http://ofp.gamezone.cz/_hosted/swissmod ... _Setup.exe

Tak więc do Czechów (CSLA I i II), Finów (FDF), Amerykanów (COMBAT!) , Kanadyjczyków (ONS), Niemców (M.M.P), a nawet Chińczyków (PLA), dołącza kolejna nacja - nawet najbardziej nautralny kraj jakim jest Szwajcaria ma swój mod w OFP
:) .
Teraz nie wiem czy cieszyć się, że jest tego co raz więcej czy ubolewać, że wciąż nie ma w tym gronie Polski... Póki co wybieram opcję 1 :D .

Arika

Major

Major

PostSo 27 lis, 2004 19:01

Doczekamy się może jeszcze takich czasów że polskich modów będzie więcej niż palców na rękach. :spoko:
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint