Teraz jest N 19 kwi, 2026 22:22

Zalety cooperacji "wyższego szczebla"

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Arika

Major

Major

PostWt 11 sty, 2005 16:08

Słuszna uwaga Aldi. Czy nie ma to sensu to można ocenić dopiero jak pomysł zostanie wprowadzony w życie i wtedy będzie można zobaczyć jego zarówno zalety jak i wady. W tej chwili możemy sobie tylko gdybać, ale właśnie z gdybania zrodziło się wiele ciekawych projektów.
Obrazek

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostWt 11 sty, 2005 21:26

A wiecie co ja powiem. Ja tam wole, jak ktos mi daje rozkazy... Brzmi głupio???? Nie sądze. Jestem typem który może wydawać rozkazy jednocześnie maks 2 Helikopterom... Więcej nie lubie... Gdyż jestem pilotem, i bardzo się skupiam na swoim locie, więc często w kampaniach ( Nawet w tych gdzie nie lece śmigłowcem ) Skupiam się na swoim działaniu i o częsci kolesi porpostu zapominam. Nie czułbym się odpowiedzialny jako dowódca. Wole dostać rozkaz na przyukłąd: Zniszcz tego t80!! I Ja to robie.. :] Takie jest moje zdanie, jestem całkowicie przeciwny Komputerowi w drużynie graczy na Multi... Multi to multi gra z żywym przeciwnkiiem a Filozofia Coop to granie z nimi w teamie, A takie "dowodzenie" Ai to nie dla mnie.... :]

PS. mam nadzieje, ze zabrzmiało to sensownie.... :]
PS2. Zna ktoś bardzo dobre serwery, gdzie grają na mapkach z pojazdami ( Najlepiej śmigłowce.... :] Ale być nie muszą... ) Jak tak to napiszcie na PW, albo GG.... :]
Ostatnio edytowano Wt 11 sty, 2005 21:29 przez Mrocz, łącznie edytowano 1 raz
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 11 sty, 2005 21:28

Mrocz napisał(a):A wiecie co ja powiem. Ja tam wole, jak ktos mi daje rozkazy... Brzmi głupio???? Nie sądze. Jestem typem który może wydawać rozkazy jednocześnie maks 2 Helikopterom... Więcej nie lubie... Gdyż jestem pilotem, i bardzo się skupiam na swoim locie, więc często w kampaniach ( Nawet w tych gdzie nie lece śmigłowcem ) Skupiam się na swoim działaniu i o częsci kolesi porpostu zapominam. Nie czułbym się odpowiedzialny jako dowódca. Wole dostać rozkaz na przyukłąd: Zniszcz tego t80!! I Ja to robie.. :] Takie jest moje zdanie, jestem całkowicie przeciwny Komputerowi w drużynie graczy na Multi... Multi to multi gra z żywym przeciwnkiiem a Filozofia Coop to granie z nimi w teamie, A takie "dowodzenie" Ai to nie dla mnie.... :]

PS. mam nadzieje, ze zabtrzmiało to sensownie.... :]

Całkiem sensownie, ale zapomniałeś dodać jednego słowa. Powinno być " Multi to multi gra z żywym przeciwnkiiem a moja Filozofia Coop to granie z nimi w teamie, A takie "dowodzenie" Ai to nie dla mnie.... :] "

A najpiękniejsze jest to, że nikt cię nie zmusza do grania z AI w MP, ani ty nikogo nie zmuszasz do grania bez AI (a w dodatku jeszcze sznujesz czyjąś "filozofię grania coopów"). życzę wielu chętnych do dowodzenia...

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostWt 11 sty, 2005 21:30

Wybacz, ale o to mi chodizło... :] Nie wciskam wam mojego zdania :D

PS. Uwielbiam być małym trybikiem w konflikcie, a nie jakimś dowódcą, co ma wielki na nim wpływ :] Czuje większy dramatyzm... :]
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint