Teraz jest N 19 kwi, 2026 10:37

Kampania Tonal

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Rian

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 12 mar, 2005 17:48

Właśnie Jonez - niezbyt płynne... I niezbyt czytelne na mapie (mnóstwo żółtych kwadracików - w ferworze walki trudno się połapać co na mapie jest np. elektrownią a co np. krzesłem) Packi Ag.Smitha naturalnie mam :) , ale myślę, że trafniej byłoby zmodyfikować wyspę pod kątem takiej kampanii w jakimś edytorze do tworzenia wysp - a tu jestem kompletnie "blady" :)

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostN 13 mar, 2005 12:11

OT usunięty... Tak "genialne" pomysły jak walki afrykańskich plemion na dzidy w OFP proszę zachować dla siebie.

Rian

Szeregowy

Szeregowy

PostN 13 mar, 2005 19:56

Kuba - jesteś niesprawiedliwy. Widziałem już misję z walkami rockersów, powstaje mod z Wojny Secesyjnej, są addony kolesi rzucających flaszkami wódki i telewizorami, więc dlaczego nie walki Zulusów???? Przecież silnik OFP daje szereg możliwości, które choć odbiegają od pierwotnych założeń twórców gry, mogą być interesujące dla graczy, którym np. znudziło się przepędzanie ruskich z kolejnej wyspy. Nie bądźmy konserwatystami - jeśli komuś zachce się zrobić tego typu kampanię, to czy trzeba od razu "mieszać go z błotem" bo nie przestrzega rygorystycznie jakiegoś schematu????

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostN 13 mar, 2005 20:17

Rian, mamy tu zwyczaj że zastrzeżenia do decyzji moderatora, się mu zgłasza na PW, a jeśli sprawy się w ten sposób załatwic nie da to do admina :]
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint