Teraz jest N 19 kwi, 2026 18:46

Chętni do gry MP w tygodniu?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostŚr 10 lis, 2004 17:18

Przemysław Bryndza napisał(a):Zawsze bałem sięodpowiedzialności ,i klany kojarzą mi się ze Szkocją ,a Brytyjczyków nie lubię. :grin: A ty jestę chętny na grę?Popatrzę za misją do może 4 graczy i zrobię serwer właśnie z nia.

Ja jestem - ale nawet jakbyś chciał zrobić mały serwer na 4 osoby, to ja z pod Lublina do makowa to bym miał ping z 500...
Obrazek

Przemo_212

Major

Major

PostCz 11 lis, 2004 17:38

Aldi niektorzy nie lubia takiego "doradzania". Sam sie przekonałem o tym na własnej skorze. Od kad zostalem zbluzgany za pomoc nie mam ochoty juz nikomu jej udzielac.

Jak ja zacząlem grać MP to sam prosiłem o rady
Obrazek

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostPt 12 lis, 2004 17:05

A mozę ktos ma ochotę na coopy CWC czyli przerobione misje z CWC na coopy?
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 09 gru, 2004 12:25

Kurt napisał(a):A mozę ktos ma ochotę na coopy CWC czyli przerobione misje z CWC na coopy?

Niespecjalnie - granie w coś co się zna mnie osobiście nie kręci. Niektóre coopy są robione na zasadzie "Jak już znasz na pamięć gdzie kto stoi i skąd nadejdzie to go ukończysz", ale dla mnie to bzdura. Może i taki coop starcza na dłużej, ale dla mnie upychanie "hordy" przeciwników to nie jest metoda na wydłużenie żywotności misji :?
Jedyne rozwiązanie to losowość, ale w misjach z kampanii, o ścisle wyznaczonym przebiegu akcji nie sposób wprowadzić zbyt wiele losowych elementów. Już lepiej zrobić misję "od zera".

Poza tym granie z osobami, które znają na pamięć misję jest męczące (nie mówiąc już o dowodzeniu nimi :P).

BTW Wydzielił bym to, bo z graniem w tygodniu nie ma to nic wspólnego - w ogóle temat "zadryfował".

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostCz 09 gru, 2004 12:29

Zoczacz datę ostatniego postu...
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 09 gru, 2004 12:31

Kurt napisał(a):Zoczacz datę ostatniego postu...

:roll: I co to ma do rzeczy? Rok minął czy co? Moje zdanie w tej sprawie jest stałe i niezmienne, a wyrazić je mogę kiedy chcę.
Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint