Na razie nie zajmowalem sie misja, jednak wyglada na to, ze juz niedlugo bedzie i Nogova pod ArmA. Everon i Kolgujev juz ktos zrobil o ile sie nie myle. Naprawde nie warto grac w misje pod OFP, a portowanie pod ARMA nie powinno raczej trwac zbyt dlugo.
Jednak jezeli juz sie nudzicie, to mozecie mi przy innym projekcie pomóc.
POSZUKUJE:
12 zgranych, dobrych graczy, którzy lubia misje typu SpecOps, przy których trzeba wszystko dobrze zaplanowac i duzo sie skradac. Robie wlasnie nowa misje MP (moja pierwsza pod MP), w której pracujac w 2. grupach (jedna 10 osobowa - atak i jedna 2 osobowa - zwiad) musicie zaatakowac sztab SLA i pojmac wysokich ranga oficerów. Sily to RACS i USSF.
W misji wazna jest dobra koordynacja grupy, wiec warto pocwiczyc przed lub podczas testów.
"Bajery:"
- dynamiczna pogoda
- zmienna godzina rozpoczecia akcji
- zmienne lokacje niektórych celów
- dynamiczne wsparcie u wroga
Misja jest prosta w budowie, a mimo to nie powinna byc nudna. Mam takze nadzieje, ze spodoba sie wiekszosci graczy.
Na razie walcze z paroma drobnymi problemami, jednak w ok. 90% jestem gotowa. Przez ta prostote, nie ma naturalnie tylu problemów jak w przypadku "RedCrow". Do czasu ewentualnych testów, wyposazylbym misje przynajmniej w podstawowy briefing po polsku.
Zgloszenia przyjmuje przez PW, ale na razie nie moge powiedziec jak szybko bedzie mi mozliwe dac Wam misje do testu. Server dedykowany tez by sie przydal.