Moja praca nad OFP zostala bardziej doceniona na zachodzie niz w rodzimym swiatku OFP.
o czym to swiadczy ?
Moje zdanie na temat tego jest takie ze po pierwsze tamta scena jest liczniejsza i bardziej skora do wspolpracy (wiem to po sobie) a po drugie odpowiednika BAS nie znajdziesz w polskiej scenie.
Zastanawiam się tak...dlaczego każda ogólna dyskusja, gdzie poruszamy wewnętrzne sprawy polskiej sceny OFP musi być zaogniana konfliktami pomiędzy graczami/addonmakerami.
To tez jest scena tzn wzajemne relacje, chociaz to jest jeden z wielu minusow netu ze bardziej fizycznie nie mozna sporow rozwiazac
MIG25_Radek napisał(a):Skoro i tak nie będzie zainteresowania owym produktem
Z tym projektem całkiem fajnym sproboj na forum BIS'u tam mozesz uzyskac pomoc chociazby innych osob ktore uzywaja glowy laumy jak i samego autora.
MIG25_Radek napisał(a):Niestety, ale prawda w oczy kole - Polska scena OFP (jak i samo OFP) umiera (jak dla mnie) i to głównie przez brak zainteresowania czym kolwiek.
Troche prawda, ale mysle ze zostalo jeszcze sporo osob zainteresowanych tym temacie
p.s Radek dzisiaj postaram sie te szenastki Ci wyslac co obiecałem jak jeszcze chcesz...
Dla mnie OFP nie umiera a tylko sie zamraza na pare lat oczwiscie ofp2 czy Arma tez bedzie. Co do sceny to ciesze sie że kiedyś zainstalowałem demo, kiedyś wpisałem OFP w googlach, kiedys napisałem na gg do pana "J" dzieki ktoremu bardzo milo spedzilem chwile grajac w OFP w Multi. Jednym słowem ciesze sie ze ze ta scena byla i pewnie bedzie bo dzieki niej poznalem mase fajnych ludzi, chociaz nie "na zywo" ale i tak warto było ...
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany