Teraz jest N 01 mar, 2026 05:07

ładunki wybuchowe jako claymory w MP ?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Marshal

Major

Major

ładunki wybuchowe jako claymory w MP ?

PostCz 22 lip, 2004 19:29

Sam nie gram w MP bo mi pingi nie pozwalają, ale chciałbym się dowiedzieć czy przy dobrym zgraniu np w obronie bazy jest możliwość użycia ładunków wybuchowych jako claymorów ?
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostCz 22 lip, 2004 19:52

Oczywiście. żebyś widział jak ja potrafię ładunkami zmasakrować czołgi wroga, a co dopiero piechotę :twisted: Proponuję, zobacz misję [ Na mp ] Lost Squad :twisted: 8)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

CharleS

Kapral

Kapral

PostPt 30 lip, 2004 10:29

JAk grywalem w Hexa z RAinbowem zawsze cala mapa byla w ladunkach ktorych ni zdarzyl odpalic. Niektura zdarzyl a wtedy to :shock: (zaly res w kosmosie) :?

Pietras_Stinger

Chorąży

Chorąży

PostPt 30 lip, 2004 10:34

CharleS napisał(a):JAk grywalem w Hexa z RAinbowem zawsze cala mapa byla w ladunkach ktorych ni zdarzyl odpalic. Niektura zdarzyl a wtedy to :shock: (zaly res w kosmosie) :?

Kto mi wytłumaczy tego kolesia bo ja nic nie rozumieć :?: jestem troche nie tego !

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostPt 30 lip, 2004 10:38

CharleS mówi że grał z takim jednym gościem, na takiej jednej mapie, który wszędzie podkładał ładunki. Jak odpalił przy resie (tam gdzie się ludki rodzą) to wszyscy wylatywali w powietrze. :| ... Teraz rozumujesz :?:

Pietras_Stinger

Chorąży

Chorąży

PostPt 30 lip, 2004 10:43

Dzygi napisał(a):CharleS mówi że grał z takim jednym gościem, na takiej jednej mapie, który wszędzie podkładał ładunki. Jak odpalił przy resie (tam gdzie się ludki rodzą) to wszyscy wylatywali w powietrze. :| ... Teraz rozumujesz :?:

Rozumiem, rozumiem :glupek2:

Powrót do Operation Flashpoint