Teraz jest N 01 mar, 2026 06:35

Problem z Redhammer'em

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

jurek

Cywil

Cywil

Problem z Redhammer'em

PostPn 18 paź, 2004 19:56

Witam

Kampania redmammer z waszej strony sciąga sie w 2 plikach - rehammer(do kampani)i i VoiceRH - no i z tym koksem nie wim co zrobic - wkleiłem go chyba wszędzie gzie sie dało - i czapa - rehammer wymaga go do gry gdyż po zakonczeniu dialogu na łodzi desnatowej(miedzy Lukinem a Dowódzcą) wyskakuje info że z takiego a nie innego powodu nie może znaleźć pliku Voicerh niezbędnego do kontyuacji.

postawiłem tego posta w 3 miejscach(sorry wiem jak to jest być modem i jak ktoś ci zaśmieca dforum)bowiem potrzebuje tej odpowiedzi a nie wiem gzie najczęściej zaglądacie nie odbiegając o tematu - a więc -HILFE!

z góry dziękuje.

p.s.
za odpowiedzi byłbym wdzieczy na gg,maila lub porostu tu na forum.
gg:3106485
mail:vonxeres@wp.pl

alderous

Pułkownik

Pułkownik

Re: Problem z Redhammer'em

PostPn 18 paź, 2004 20:23

jurek napisał(a):Witam

Kampania redmammer z waszej strony sciąga sie w 2 plikach - rehammer(do kampani)i i VoiceRH - no i z tym koksem nie wim co zrobic - wkleiłem go chyba wszędzie gzie sie dało - i czapa - rehammer wymaga go do gry gdyż po zakonczeniu dialogu na łodzi desnatowej(miedzy Lukinem a Dowódzcą) wyskakuje info że z takiego a nie innego powodu nie może znaleźć pliku Voicerh niezbędnego do kontyuacji.

postawiłem tego posta w 3 miejscach(sorry wiem jak to jest być modem i jak ktoś ci zaśmieca dforum)bowiem potrzebuje tej odpowiedzi a nie wiem gzie najczęściej zaglądacie nie odbiegając o tematu - a więc -HILFE!

z góry dziękuje.

p.s.
za odpowiedzi byłbym wdzieczy na gg,maila lub porostu tu na forum.
gg:3106485
mail:vonxeres@wp.pl

Wystarczy przeczytać załączony readme :roll:

Kod: Zaznacz cały
Plik rozpakować do głównego katalogu z zainstalowanym OF.

Gra musi być spatchowana przynajmniej do wersji 1.40 (z addonami).

Spike - www.ofp.of.pl

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

Re: Problem z Redhammer'em

PostPn 18 paź, 2004 20:39

jurek napisał(a):postawiłem tego posta w 3 miejscach

I ani razu w miejscu prawidłowym :] [ do dyskutowania o kampaniach słuzy dzial singleplayer.]

(sorry wiem jak to jest być modem i jak ktoś ci zaśmieca dforum)

Skoro wiesz to po cholere samemu to po co samemu zasmiecasz panie kolega po fachu? :] Reszta tematów została skasowana.

bowiem potrzebuje tej odpowiedzi a nie wiem gzie najczęściej zaglądacie nie odbiegając o tematu - a więc -HILFE!

A co to kogo obchodzi? Zasady to zasady, temat ma być umieszczany tam gdzie jest jego miejsce, a nie w najpopularniejszym dziale.. Lojalnie ostrzegamy przed kolejnymi takimi próbowami rozreklamowania swoich topiców - na tym forum takie działanie tolerowane nie jest. Może to prowadzić do poważnych konsekwencji z banem włącznie... Po za tym i tak prawie każdy z nas czyta wzsystkie posty. Zakładanie wielu tematów najzwyczajneij mija się z celem :]

Ps.

Witamy na forum ofp.bmj.pl i zyczymy miłego pobytu :twisted:

Marshal

Major

Major

PostWt 19 paź, 2004 07:00

Jakby nie było plik voicerh.pbo wklejasz do operationflashpoint/addons
Obrazek

jurek

Cywil

Cywil

PostWt 19 paź, 2004 18:29

Wielkie dzieki.

p.s.
wiem że to nie potrzebne ale - sorry za klopot.

Powrót do Operation Flashpoint