Teraz jest Cz 16 kwi, 2026 17:50

Podgląd w WRPTool

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Devek

Kapral

Kapral

Podgląd w WRPTool

PostŚr 20 paź, 2004 11:59

Mam maly problem poniewaz nie dziala mi podglad wyspy w wrptool a niechce m isie cal yczas wyspy konwertowac na PBO i wzucac do gry i wtedy sprawdzac jak wszystko wyglada... Wiecie moze jak zrobic zeby dzialal podglad ? Moze buldozer zadziala ?

Ravq

Porucznik

Porucznik

Re: Podgląd w WRPTool

PostŚr 20 paź, 2004 12:40

Devek napisał(a):Mam maly problem poniewaz nie dziala mi podglad wyspy w wrptool a niechce m isie cal yczas wyspy konwertowac na PBO i wzucac do gry i wtedy sprawdzac jak wszystko wyglada... Wiecie moze jak zrobic zeby dzialal podglad ? Moze buldozer zadziala ?

Nie wiem dlaczego nie działa, ale dam Ci radę.

Podgląd w WRPTooljest dość słaby, nie widać obiektów z CWC. JA Robię tak (i ty też tak spróbuj).

Robię kopie zapasową pliku intro.wrp a następnie pod nazwą intro.wpr zapisuję swoją wyspę i podglądam w OFP dzięki czemu nie trzeba robić PBO
Obrazek

OFman

Chorąży

Chorąży

PostŚr 20 paź, 2004 15:53

Podgląd w WRPTooljest dość słaby, nie widać obiektów z CWC.

U mnie widać wszystkie obiekty. A u ciebie nie widać bo pewnie nie rozpakowałeś pliku Data3d.pbo i nie odałeś go programowi. WrpTool ma taką opcję jak 3DView (F9). Jeżeli chodzi ci o tą opcję to napisz co się dokładnie dzieje, czy się wyświetla jakiś komunikat o błędzie?

Devek

Kapral

Kapral

PostSo 23 paź, 2004 13:45

no naciskam F9 i pokazuje mi sie teren płaski... nawet jak dam na dany teren to i tak widze plaski ... ofpman napisz mi na gg bo mam rozpakowane foldery data3d i o.pbo...

Powrót do Operation Flashpoint