Teraz jest Śr 02 lip, 2025 12:43

WP Soldiers

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

offtime

Pułkownik

Pułkownik

WP Soldiers

PostCz 30 gru, 2004 20:26

ktos pamieta jeszcze ten pack ?
postanowilem zrobic kilka nowych rzeczy, a raczej polepszyc jakosc starych... na poczatek brdm.
nie obiecuje szybkich postepow prac ze wzgledu na fakt iz 95% czasu i tak poswiecam dla The Unsung ale tak dla relaxu postanowilem tez cos poskrobac na boku ;-)

Obrazek

z gory wielkie dzieki za uwagi, rady, komentarze.
licze ze uwagi co do wygladu bedziecie popierac odpowiednim materialem foto, to bardzo pomaga przy modelowaniu.

btw.
prosze o nie publikowanie nigdzie informacji o mojej dzialalnosci w zakresie tego pack'a.
Ostatnio edytowano Cz 14 lip, 2005 14:38 przez offtime, łącznie edytowano 2 razy

Arika

Major

Major

PostCz 30 gru, 2004 21:57

Jeszce się pytasz ??

No jasne że pamięta. To temu właśnie temu packowi poświęciłem najwięcej czasu. Ile on sprawiał przyjemności aż mi się łezka w oku kręci. To na jego podstawie uczyłem się pisania configów i sprawdzałem możliwości programów graficznych. Z mało któymi addonami jestem tak emocjonalnie związany jak z nimi.

Najwieksze wrażenie robił na mnie Twardy wspaniała sprawa do tego jescze BM-21 Grad i parę innych ciekawych addonów.

Screeny z Unsunga są ładne ale dopiero ten powoduje u mnie szybsze bicie serca.

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 31 gru, 2004 02:34

Arika napisał(a):Jeszce się pytasz ??

No jasne że pamięta. To temu właśnie temu packowi poświęciłem najwięcej czasu. Ile on sprawiał przyjemności aż mi się łezka w oku kręci. To na jego podstawie uczyłem się pisania configów i sprawdzałem możliwości programów graficznych. Z mało któymi addonami jestem tak emocjonalnie związany jak z nimi.

Najwieksze wrażenie robił na mnie Twardy wspaniała sprawa do tego jescze BM-21 Grad i parę innych ciekawych addonów.

Screeny z Unsunga są ładne ale dopiero ten powoduje u mnie szybsze bicie serca.

dzieki, fajnie ze Ci sie podobal ten pack, jest w beznadziejnej jakosci ale przynajmniej jest... zreszta jak na tamte czasy ... heh... ;-)
nigdy nie mialem okazji sie nikogo zapytac czy zamieszczona w packu misja sie komus podobala, to pierwsza i jedyna misja jaka zrobilem.

:idea: a nim ktos mnie zaatakuje ze na zamieszczonym screenie nie ma przednich peryskopow to pozwole sobie zauwazyc ze to dopiero poczatek, bazowy ksztalt, trzy godzinki zabawy, wielu rzeczy jeszcze brakuje, niedlugo dam nowe skriny ;-)

DODANE
Obrazek
poprawiona geometria powyrzej okien, dodane kola z urala

Arika

Major

Major

PostPt 31 gru, 2004 13:56

Kiedyś addony nie były tak zaawansowane, a w czasach kiedy powstał był to naprawdę kawał dobrej roboty robiący duże wrażenie. To jasne że poziom ostatnim czasem się znacznie podniósł. Ale niektóre addony jeszcze dzisiaj prezentują się całkiem ładnie, nawet w porównaniu z najlepszymi produkcjami.
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 31 gru, 2004 14:07

Nie jestem zbyt dobrze rozeznany w addonach, ale żołnierze z tego pack'u są moim zdaniem najlepszymi obecnie dostępnymi polskimi "wspołczesnymi" żołnierzami. Piechota Christoph'a ma zdecydowanie za jasny kamuflaż, a żołnierze Vilas'a jakiś dziwny (jakby szyty z dwóch różnych fragmentów).

{dodane} Są jeszcze żołnierze Grey'a, ale ich camo też jest nieprawidłowe - zieleń jest za bardzo wysycona i "zielona".
Ostatnio edytowano Pt 31 gru, 2004 14:27 przez alderous, łącznie edytowano 1 raz

Eversmann

Chorąży

Chorąży

PostPt 31 gru, 2004 16:33

czy to jest ten pack ktory przekazalem Kubie a on umiescil i zareklamowal go tu ?:) spd_spider ?
Medale są fajne, ale lepsze do nich jest posiadanie pod koniec dnia wszystkich części swojego ciała w całości oraz przyjaciół w komplecie.
Obrazek

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 31 gru, 2004 19:34

Eversmann napisał(a):czy to jest ten pack ktory przekazalem Kubie a on umiescil i zareklamowal go tu ?:) spd_spider ?

miales stara wersje, teraz na ofp.bmj.pl jest nowsza, krotki czas po tym jak ja wyslales Kubie ja uploadowalem ostatnia jaka zostala wydana.

Eversmann

Chorąży

Chorąży

PostSo 01 sty, 2005 14:57

jakies zauwazalne zmiany ?
Medale są fajne, ale lepsze do nich jest posiadanie pod koniec dnia wszystkich części swojego ciała w całości oraz przyjaciół w komplecie.
Obrazek

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 03 sty, 2005 04:24

Eversmann napisał(a):jakies zauwazalne zmiany ?

nie pamietam, to bylo bardzo dawno temu, gdyby nie bylo znaczacych zmian/poprawek to bym tego nie publikowal, z pewnoscia jest dolaczona misja sp.

Obrazek

a tak przy okazji, ma ktos materialy o wyrzutni Malutka ?
glownie mi chodzi o panel od "walizeczki"

MaRcin

Major

Major

PostPn 03 sty, 2005 19:02

Troszkę zdjęć BRDM przystosowanego do działań na pustyni

Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
Zdjęcie 3
Zdjęcie 4
Zdjęcie 5
Zdjęcie 6
Zdjęcie 7
Zdjęcie 8
Zdjęcie 9
Zdjęcie 10
Zdjęcie 11
Zdjęcie 12

Jeszcze 2 zdjęcia żbika z ekranami (panelami) przeciwkumulacyjnymi
Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
Good Times Gone

Przezdzieblo

Chorąży

Chorąży

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 03 sty, 2005 20:15

Wow thx za zdjecia bo dobpiero ucze sie robic addony(dokladnie pojazdy)i BRDM pojdzie na pierwsza linie 8) :D

Hummel

Kapral

Kapral

PostPn 03 sty, 2005 21:19

MaRcin no nie ekrany pancerne :grin: ledwie zbrojona guma i to zupelnie nie praktryczna, rozmawialem z d-ca tego wozu (kumpel z brygady) jak sie to zachowuje podczas działań ......... :twisted: ....... no to nic dodac nic ujac ;-)

Offitme moge pomoc jesli chodzi o PPK.

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 03 sty, 2005 22:13

Hummel napisał(a):[...]
Offitme moge pomoc jesli chodzi o PPK.

bardzo bede wdzieczny, ale poki co to nie mam zadnego dzialajacego ftp wiec jest problem z przekazaniem materialow, chyba ze masz jakies miejsce gdzie moglbys wrzucic...

mossin

Major

Major

PostPn 03 sty, 2005 22:32

Wszustko ładnie i pieknie. A może jakis zdolny addonmaker, z odrobiną wolnego czasu popracowął nad czymś z września 39. Wiem, że to cieżka i trudna praca, ale może ktoś, kiedyś nad tym pomyśli(np, piechota albo lotnictwo :grin: ). Wielu z nas potencjalnych graczy i mission makerów było by naprawdę wdzięcznych....
..|..
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint