Teraz jest N 01 mar, 2026 06:51

Problem z zoom'em i noktowizorem

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Fox

Kapral

Kapral

Problem z zoom'em i noktowizorem

PostSo 15 sty, 2005 11:40

Ostatnio pojawił mi się problem dotyczący zbliżania/oddalania :?. Wygląda to tak, że nie mogę oddalić widoku z perspetkywy 1-wszej osoby, a przy widoku taktycznym obraz się nieustannie zbliża do mojej jednostki. W widoku fpp mam maksymalne zbliżenie i nijak nie idzie tego zmienić, pomimo wielokrotnych prób z oddalaniem/zbliżaniem. Jedynie w menu pauzy mam normalny widok ;]. Wie ktoś, co może być tego przyczyną? Mam też problem z noktowizorem. Zainstalowałem sobie DXDLL i miałem piękny noktowizor, ale ostatnio instalowałem GMI Camera i z tego małego noktowizora z efektami pojawił mi się ogromny, na pół ekranu i bez żadnych efektów noktowizor podobny do tego z packu WGL. Tutaj też nie wiem co może być tego przyczyną... :?
Ostatnio edytowano Wt 18 sty, 2005 20:49 przez Fox, łącznie edytowano 1 raz

Diesel

PostSo 15 sty, 2005 11:45

Zadziałał FADE ? :twisted:

Fox

Kapral

Kapral

PostŚr 09 lut, 2005 11:14

Ani to ani to :). Wiem w czym problem. Chyba... . Instalowałem sobie nowe tekstury nieba, skopiowałem nowe pliki do katalogu bin i cfg, więc to może być rozwiązanie problemu z noktowizorem :). A zoom sam się wyregulował :)

Powrót do Operation Flashpoint