Teraz jest Śr 02 lip, 2025 09:30

Problem z Zombie addonami

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Vest

Cywil

Cywil

Problem z Zombie addonami

PostPn 12 wrz, 2005 19:20

Witam, mam problem z poprawnym "wlaczeniem" zombie. Sciagnalem Unified Zombies beta 3 i mam tesz Bean Zombies. Wszystkie pliki wrzucone do Res\Addons ( Zeby nie bylo mam Resa w 1.96 ). Moj problem polega na tym ze nie potrafie ustawic Elementow Logicznych tudziez Wyzwalaczy zeby Zombie mnie atakowaly. Z tego co wyczytalem w readme nalezy ustawic El. Logiczny z poziomem trudnosci. np. Medium - Zombies Mod czy jakos. Robie tak i nazywam go SERVER jak w readme. Ale po wlaczeniu podgladu lub misji w MP zombie stoi durnie i nic nie robi. Probowalem uruchamiac gre z parametrem -nomap ale dalej to samo. Podobnie robilem kierujac sie readme Bean Zombies, stwarzam El. Logiczny, pozniej "siebie" i zombie, nazywam ich jak w readme, edytuje El. Logiczny zgodnie ze wskazowkami i nic, chociarz tym razem spotykam sie z wieksza motywacja u zombie, obracaja sie wokol i machaja lapami jakbu chiala uderzyc, ale gdy podejde do nich nie zadaja zadnych obrazen, wogole nie ruszaja sie z miejsca - kreca sie wokol...

Prosze o pomoc kogos kto wlaczyl u siebie poprawnie zombie, sory za ewentualny spam, nie znalazlem w AddOnach topicu traktujacego o takim problemie wiec zaczalem nowy.
--------------------------
Death is a redemption,
I want to be dead...
--------------------------

DeviAnCE

Major

Major

PostPn 12 wrz, 2005 19:28

1. Tworzysz element logiczny z poziomem przypuśćmy "Medium".
2. Stwórz siebie (czyli gracza) oraz drugiego typa i nadaj mu na imię "A".
3. W elemencie logicznym, w polu inicjalizacji wpisz "gblalltargets = [player] + [a]" (Możesz dodawać sobie + [c] + [d] itd.).
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Powrót do Operation Flashpoint