Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 21:48

Heja ponownie w "The Last Months In Vietnam"

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

prv Polski

Cywil

Cywil

Heja ponownie w "The Last Months In Vietnam"

PostŚr 11 sty, 2006 16:47

Chciałbym sobie przetłumaczyć briefy w zainstalowanej kampanii. Szukam i nie widzę jak to zrobić? Gdzie to jest, mogę o link jakiś poprosić? Będę wdzięczny :aniol:
Stary jak węgiel kamienny!

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 11 sty, 2006 16:51

1. Użyj pbo decryptor i rozpakuj przy pomocy niego daną kampanie
2. Przy pomocy notatnika lub innego programu do edycji html przetłumacz sobie plik briefing.html dla każdej misji
3. Możesz zostawić rozpakowaną kampanie i wrzucić ja do katalogu lub jak wolisz spakować ja przez OFP lub makepbo.
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

prv Polski

Cywil

Cywil

PostŚr 11 sty, 2006 17:46

:eek: Jak się pewnie domyślasz, jestem laikiem w tych sprawach, a nie ukrywam, że zmierzam generalnie do tego, by zrobić w końcu samemu jakąś kampanię;-) Najpejwniej o Wietnamie, choć z tego co czytam tu i ówdzie... Hyh :shock: kupa z tym roboty. Wiem co bym chciał uzyskać, ale na razie próbowałem jedynie edycji prostych, nieskomplikowanych strzelanek w edytorze... Mało satysfakcjonujące. Ogólnie tyle tu tego, że nie wiem co mi de facto jest potrzebne do stworzenia choćby mapy, o innych bardziej skomplikowanych misach nie wspominając :beksa:
Tak na marginesie, świetna muzyka jest w OST z filmu Dien Bien Phu ;-) Polecam. To opowieść o wywaleniu przez Viet-Cong Francuzów... potem w kolejce byli Amerykanie... Nawojował się Charlie :twisted:

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostŚr 11 sty, 2006 18:01

I po co odrazu nowy wątek zakładać? Nie można było starego użyć?

prv Polski

Cywil

Cywil

PostŚr 11 sty, 2006 18:07

ag_smith napisał(a):I po co odrazu nowy wątek zakładać? Nie można było starego użyć?
Sorry... Sorry... Nie wiem za bardzo jak się w tym poruszać. Pardon me.

Powrót do Operation Flashpoint