Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 21:48

Problem z binaryzacją

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

ktos

Porucznik

Porucznik

Problem z binaryzacją

PostŚr 25 sty, 2006 16:06

Nie mogę zbinaryzować modelu Miga 29 z packa Vita. Próbowałem binarize i binarizeIt i nic

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 25 sty, 2006 23:58

zalisz sie czy chwalisz, a moze pytasz o rade ?

jesli pytasz o rade to gdzie opis owej nieudanej proby ?
gdzie lista komunikatow jakie zwrocilo Ci binarize ?

ktos

Porucznik

Porucznik

PostCz 26 sty, 2006 11:35

A wygląda to tak: otwiram folder Vit_Mig29 w binarize It, klikam binarize it now! i pokazuje się błąd programu (program wykonał nieprawidłową operacje i nastąpi jego zamknięcie, itd.) Folder opt\vit_mig29 jest pusty.
W przypadku Binarize jest tak samo.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 29 wrz, 2006 17:04

Dopiszę się tutaj, bo mój problem jest identyczny tzn. binarize wykrzacza się podczas próby konwersji (pojawia się okienko informujące, że wystąpiły problemy i program będzie zamknięty). Próbowałem w przypadku kilku modeli i nie zawsze ma to miejsce - nie wiem od czego to zależy. Jeśli jest to jakiś błąd w modelu to nie mam pojęcia na czym polega.

Przeszukanie forum BIS niestety nie pomogło. Binarize jest wzięty z strony Breathe czyli jest to ta nowsza wersja. Nie mam pewności czy "umieściłem" go dobrze - jeśli ktoś mógłby podać gdzie konkretnie binarize.exe, folder Binarize i reszta mają się znaleźć (względem o2, data, itp.), to byłbym wdzięczny.

{dodane}Ok, widzę że krztusi się modelami o rozmiarze większym niż 1 MB. Jak to obejść?

{dodane} Dałem ciała. To jednak była stara wersja binarize. Nowa działa bez problemu.

Powrót do Operation Flashpoint