Podczas gry z wlaczonym "postprocessingiem" w dx dll, przy wybuchu badz nawet samoistnie - drzewa i budynki robia sie autentycznie zolte. Przy obracaniu kamera problem znika by zaraz znow sie aktywowac. Co jest grane, bardzo chcialbym doswiadczyc pelnego efektu tej biblioteki do naszej ulubionej gry. Mam aktualnie GF5600 256mb.
Ostatnio edytowano Śr 15 lut, 2006 00:44 przez Sudayev, łącznie edytowano 1 raz
Szkoda ze nie zauwazyles zoltej skory wojaka czy zoltej sciany budynku Jak komus malo to moge dolozyc jeszcze screen jak lece helikopterem w nocy a wszyskie drzewka pala sie na zolto Ktos ma podobny problem, jakies sugestie by to rozwiazac, z gory dziekuje.
Ja także mam problem z dxdll. Nie wiem czy ma tak być ale jak gram w np.nocy i skieruje widok na niebo, a potem za bardzo krótką chwilę gdzies obrócę w inną stronę pozostają smugi zostawione przez gwiazdy i nie znikają.
Inny przykład to podczas startowania ofp ten napis "jeszcze chwileczkę" Ma taką śmieszną poświatę dookoła. Zrzesztą nie tylko on tylko wszystkie napisy. Czy to ma tak być? A jeśli nie to czy ktoś ma ten problem i wie jak go naprawić?
101 st paratroop napisał(a):Ja także mam problem z dxdll. Nie wiem czy ma tak być ale jak gram w np.nocy i skieruje widok na niebo, a potem za bardzo krótką chwilę gdzies obrócę w inną stronę pozostają smugi zostawione przez gwiazdy i nie znikają. Inny przykład to podczas startowania ofp ten napis "jeszcze chwileczkę" Ma taką śmieszną poświatę dookoła. Zrzesztą nie tylko on tylko wszystkie napisy. Czy to ma tak być? A jeśli nie to czy ktoś ma ten problem i wie jak go naprawić?
Norma, Blur z postprocessingiem również powodują rozmywanie napisów. Smugi też są normą ( akurat nie wiem, kóra opcja odpowiada za to )
HAV
So 18 lut, 2006 14:39
Na forum jest już temat dotyczący dxdll. Dalszą dyskusję proszę kontynuować w TYM temacie...