Teraz jest So 02 sie, 2025 21:44

addony.

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

nemesisstars

Szeregowy

Szeregowy

addony.

PostN 19 lut, 2006 16:55

Mam male pytanie:jak wiadomo do gry przez internet potrzeba niekiedy roznych innych addonow ktore mozna sobie sciagnac:) i powstahe problem bo jest ich cala kupa i jak daje je wszystkie do gry to mam okropnie zasmiecony edytor tzn. nie jest wszystko poukladany np statki do statkow,czolgi do czolgow itd jak to bylo gdy ich jeszcze nie sciagalem czyli w ver 1,96:)Pytanie brzmi czy jest taki pack lub cos takiego co gdy go sciagne bede mial duzo ,nie mowie wszystkie addony i beda poukladany w edytorze a nie porozrzucane??Ktos inteligentny napewno wie o co chodzi,prosze o odpowiedz. :)

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostN 19 lut, 2006 16:57

Z tego co zrozumialem moge dac odpowiedz - nie nie ma

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostN 19 lut, 2006 16:58

Ja, ja, o mnie mówią :d. Możesz poukładać addony w Folderach lub ściągnąć np addony cfog'a [ok. 900 mb waży]. Inaczej się nie da :F
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

Re: addony.

PostN 19 lut, 2006 16:59

nemesisstars napisał(a):Pytanie brzmi czy jest taki pack lub cos takiego co gdy go sciagne bede mial duzo, nie mowie wszystkie addony i beda poukladany w edytorze a nie porozrzucane??Ktos inteligentny napewno wie o co chodzi,prosze o odpowiedz. :)

Nawet inteligentny miałby problemy z dokładnym rozumieniem Twojego pytania :roll: Do tego troche niewłaściwy temat postu...
Co do tego pack'a...wystarczy poszukać. Jeśli nie znajdziesz, to znaczy, że nie ma.

Zamykam.

Powrót do Operation Flashpoint