Teraz jest Wt 05 sie, 2025 19:47

Red Hammer-Misja "Lądowy"

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Sutek

Szeregowy

Szeregowy

Red Hammer-Misja "Lądowy"

PostPt 10 mar, 2006 21:01

Mam problem z misja Ladowy,. gdzie trzeba gwizdnac cysterne, zatankwoac smiglowiec, pozniej do ciezarowki naprawczej, naprawic go, pozniej wziac pluton i won z wyspy. Otoz kradne ta cysterne jak Bozia przykazala, podjezdzam, wchodze do smiglowca, tankuje do pelna i kaze gosciowi by wsiadl na miejsce strzelca a on...odmawia. Po prostu, "Potwierdzam" a po sekundzie "Odmawiam". Zdecydowalby sie chlopak. Nie ma zadnych problemow, nawet odjechalem cysterna od smiglowca by mu nie przeszkadzala a on dlaej swoje. Ja wchodze na miejsce strzelca bez problemu. Znizylem sie nawet do wpisania kodu "endmission" a tu..otwiera sie notatnik, a tam Fiasko misji i lakoniczne wytluamczenie "Potrzebowalismy tej ciezarowki!". Probowalem od nowa wszystko, ale wciaz to samo. Nie daje mi za nic przjesc misji. Co robic?

HAV

PostPt 10 mar, 2006 21:07

Nie grałem w Red Hamera, ale... z tego co piszesz, jednym z zadań jest naprawa wiatraka - tu upatruj rozwiązania swojego problemu. AI ma to do siebie, że nie wsiada do uszkodzonego sprzętu, jeżeli wartość pancerza zejdzie poniżej określonej wartości.

Sutek

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 11 mar, 2006 13:01

Ale zalozenie misji jest takie, ze mam natankowac smiglowiec i poleciec do ciezarowkji naprawczej znajdujacej sie na drugim koncu wyspy i tam go naprawic. To co, mam poleciec sam, naprawic, wrocic po niego i ratowac pluton? Raczej nie, bo z tego co czytam to tzreba bedize uratowac ten pluton przed czolgami, nie mozna im pozwolic na dotarcie do nich, wiec nie ma czasu. W ogole dziwne jest to ze kod endmission nie dziala, a vraczej wywoluje "Fiasko misji" ;/

javelin

Kapral

Kapral

PostCz 16 mar, 2006 21:03

Red Hammera przechodziłem dawno, ale wydaje mi się, że właśnie sam leciałem tym wiatrakiem żeby go naprawić. No i co z tego że nie będziesz miał strzelca? On tylko przeszkadza. Nienawidzę misji, w których mam balast w postaci strzelca, czasem po przejściu takiej misji "na siłę" odpalam ja jeszcze raz i specjalnie zabijam strzelca żeby polatać samemu :) W każdym razie poradzisz sobie z czołgami sam.
Legio Patria Nostra

Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Red Hammer-Misja "Lądowy"

PostPt 13 gru, 2024 00:03

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Red Hammer-Misja "Lądowy"

Powrót do Operation Flashpoint