Teraz jest Wt 05 sie, 2025 18:31

Moja pierwsza misja :) WPSoldiers

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint

Jak oceniasz misję?

1
5
33%
2
2
13%
3
1
7%
4
4
27%
5
2
13%
6
1
7%

Liczba głosów : 15

• Autor
  • Wiadomość

zGuba

Moderator

Moderator

Moja pierwsza misja :) WPSoldiers

PostCz 23 mar, 2006 20:56

:idea: Oto moja wspaniała misja :)

Sekcja Misji BlackWater
:!: "Demony wojny według Goyi" Pack

Zawiera misję dla pojedynczego gracza i cooperative.

:arrow: http://www.ofp.pl/files/upload/SMBW_DWwG_Pack.zip

Tytuł: Demony wojny według Goyi
Miejsce akcji: Lechistan
Czas: Nieodległa przyszłość

Szybka i wciągająca misja: zdobywamy bazę Rosjan i odpieramy kontratak. Oprawa wizualna (według mnie) dobra. Jak chodzi o tytuł, to jest on całkowicie niezwiązany z filmem Pasikowskiego! Nie oglądałem "Demonów wojny...", wszelkie podobieństwa osób i zdarzeń są przypadkowe.

Drobna uwaga: nie marnować pocisków do wyrzutni Carl Gustav.

:!: Lista wymaganych addonów:

WPSoldiers 0.51
:arrow: http://www.flashpoint.pl/om/public_download/addons/WPSoldiers_0.5.rar
:arrow: http://www.flashpoint.pl/om/public_download/addons/WPS_Patch_0.5_to_0.51.exe

OFPL Extension Pack
:arrow: http://www.flashpoint.pl/om/public_download/addons/OFPL_Extension_pack_v0.8.rar

Wyspa OFPL Lechistan i wymagane do niej dodatki
:arrow: http://www.flashpoint.pl/om/site/

LWP Mi-2 Pack
:arrow: http://www.ofp.pl/upload/lwpmi2_v13.rar

JAM 3
:arrow: ftp://www.gamepark.cz:8021/ofpd/unofaddons2/JAM3.rar

Tekstury twarzy
:arrow: http://www.flashpoint.pl/om/public_download/facestex0-29.zip

Zapraszam do testów! Czekam na Wasze komentarze.
Spodziewam się trójek i czwórek

EDIT: dodano rodzaj tematu - Yac
Ostatnio edytowano Pn 03 kwi, 2006 00:24 przez zGuba, łącznie edytowano 2 razy

Jon

Generał

Generał

PostCz 23 mar, 2006 21:16

To czemu akurat, wg. Goyi? Ale poza tym, przetestuję przy pierwszej możliwej okazji :D PS: Dodaj rodzaj tematu :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

zGuba

Moderator

Moderator

PostPt 24 mar, 2006 00:17

Na wiedzy o kulturze uczyłem się o twórczości Goyi >:) tak mi się skojarzyło. A powstanie filmu pod takim tytułem utwierdziło mnie przekonaniu, że postawiłem na dobrego konia.

EDIT: Poprawiony overview i briefing! ¦ciągać ponownie :)

Dr@guno^

Cywil

Cywil

PostN 26 mar, 2006 19:04

noo
spox misja
trochę dużo addonów do ściągania :(
A "Psy Wojny" rządzą :D
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostN 26 mar, 2006 19:39

TO jest dużo addonów?

Witaj spowrotem spammerze! :) :3majsie: :twisted:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

zGuba

Moderator

Moderator

PostPn 03 kwi, 2006 00:21

Rany... ostatnia poprawka do samego archiwum z misją.

Naprawiłem błąd w nazwie folderu w archiwum:
MissionsMP tam gdzie powinno być MPMissions :-x heh...
adres archiwum oczywiście ten sam. Ci co już ściągnęli niech sprawdzą zawartość folderu Operation Flashpoint.

zGuba

Moderator

Moderator

PostWt 25 kwi, 2006 16:26

Oglądnąłem wreszcie "Demony wojny według Goyi" Pasikowskiego i doszedłem do trzech wniosków:

1. Pasikowski ma ograniczoną wyobraźnię.
2. W przyszłości postaram się o bardziej oryginalne tytuły dla moich misji.
3. NIE BĂŠDĂŠ PIł MLEKA. :-x

konradk7

Kapral

Kapral

PostŚr 26 kwi, 2006 08:13

Tytuł twojej misji jest dobry - nawiązuje do jakiegoś filmu (i ksiażki), raczej znanego (jeśli go ktoś nie oglądał to jednak o nim "to lub owo" słyszał), a to przykuwa uwagę ludzi do misji (sam jakiś czas temu namiętnie ściagałem wszysko co się nazywało bhd czy black hawk down). A to że reżyser ma przynajmniej wg Ciebie kiepska wyobrażnie coż nie twoja wina - moze naprawić ten błąd i zrobić świetna misje :) .

Berna

PostŚr 26 kwi, 2006 09:27

Chyba Goi.

zGuba

Moderator

Moderator

PostCz 01 cze, 2006 16:44

OK ale naprawdę Goyi a nie Goi :twisted:

A propos - będę musiał posprzątać z addonami, bo padł serwer OM :cry:

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 16 cze, 2006 13:30

Posprzątano... Na temat piszcie...
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Moja pierwsza misja :) WPSoldiers

PostPt 13 gru, 2024 00:24

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Moja pierwsza misja :) WPSoldiers

Powrót do Operation Flashpoint