Teraz jest Wt 05 sie, 2025 18:06

Z jakeij wojny znają się James Gastovski i Victor Troska?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Igor Koprowski

Szeregowy

Szeregowy

Z jakeij wojny znają się James Gastovski i Victor Troska?

PostŚr 12 kwi, 2006 19:02

W kampanii Resistiance James mówi tak "Like a good old days", a Troska odpowiada tym samym textem. Treść wypowiedzi rozumiem, ale nigdy nie mówili w jakiej wojnie brali udział. Jeśli ktoś ma chociaż jakieś przypuszczenia, niech się ze mną podzieli. Według mnie służyli razem w Wietnamie.

Clon

Major

Major

PostŚr 12 kwi, 2006 20:02

Nie brali udziału w wojnie (a może się mylę, nie wiem...) Znali się z odziałów specjalnych

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 12 kwi, 2006 22:17

A czy to istotne? :razz: Miejsce akcji gry jest fikcyjne i postacie są fikcyjne ;-) Oczywiście można stworzeyć "historie" maldenów, ale wątpie aby miało to ręce i nogi (skąd na Pacyfiku Czesi i to jeszcze w roli tubylców ;-) ).
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

żuker

Major

Major

PostCz 13 kwi, 2006 00:48

http://www.ofp.imro.pl/searchnewsy.php?q=gastovs&s=0 - pierwszy news od dołu [Ghost of the past]. Gorąco polecam zagrać w tę misję :spoko:. Nie dość że jest kapitalnie zrobiona i posiadająca bardzo ciekawe skrypty, to się dowiecie dużo o Gastovskim i Trosce (misja opowiada o pewnej akcji w której obaj brali udział).

Sutek

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 17 kwi, 2006 15:08

Nie jest okreslone z jakiej wojny sie znaja. W Resie jest tylko powiedziane ze znali sie ze sluzby w oddzialach specjalnych kilka lat wczesniej.

Paulek

Kapral

Kapral

PostSo 01 lip, 2006 13:30

To na jakiej wojnie się poznali, zależy tylko od wyobraźni i inwencji twórców kampanii ;-)

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 01 lip, 2006 13:32

Paulek napisał(a):To na jakiej wojnie się poznali, zależy tylko od wyobraźni i inwencji twórców kampanii ;-)

Bardzo interesujące archeologu...

Paulek

Kapral

Kapral

PostSo 01 lip, 2006 13:36

Przepraszam bardzo jeżeli kogoś uraziłem moją wypowiedzią, ale po prostu zobaczyłem ten temat na pierwszej stronie działu "Singleplayer" i chciałem się wypowiedzieć...

101st Paratroop

Major

Major

PostSo 01 lip, 2006 13:51

Paulek napisał(a):Przepraszam bardzo jeżeli kogoś uraziłem moją wypowiedzią, ale po prostu zobaczyłem ten temat na pierwszej stronie działu "Singleplayer" i chciałem się wypowiedzieć...

Tylko że jest to odkopanie tematu. Sam kiedyś popełniałem takie błedy i miałem pewne nieprzyjemności. Moderatorów wkurza odpowiadanie na wątki które albo zostały zakończone dawno temu, albo na które już od dawnego czasu nikt nie odpowaidał. Chyba że twoja wypowiedź wnosi coś ważnego do tematu. Nie mam zamiaru kogoś pouczać ale tylko poinformować tych którzy jeszcze nie wiedzą. ( bo sam kiedyś nie wiedziałem że archeologie praktykuję )

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 01 lip, 2006 13:58

Paulek napisał(a):Przepraszam bardzo jeżeli kogoś uraziłem moją wypowiedzią, ale po prostu zobaczyłem ten temat na pierwszej stronie działu "Singleplayer" i chciałem się wypowiedzieć...

Warto przed dopisaniem się, rzucic okiem na datę wczesniejszego postu. Poza tym przyznaj się, że zwyczajnie chciałeś sobie "nabić" posta, bo akurat w Singleplayer się dolicza... :roll:

Miałem zamknąć, wczesniej, ale sami mnie do tego zmuszacie...

Powrót do Operation Flashpoint