Teraz jest So 02 sie, 2025 11:00

Ghost Recon Soldiers - poszukuje

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

101st Paratroop

Major

Major

Ghost Recon Soldiers - poszukuje

PostSo 13 maja, 2006 16:16

Szukałem wszędzie i nie moge znaleźć. Chodzi mi żeby ci żołnierze byli podobni do tych z Ghost Recon : Advanced Firefighter. Mieli chełmy z takimi celowniczkami optycznymi i ubiór. Najbardziej chodzi mi o te chełmy.. Najlepiej gdyby byli wyposażeni w OICW i M8.

Jon

Generał

Generał

PostSo 13 maja, 2006 20:32

... Forum OFPC - co jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?

:x Nie ma czegoś takiego jak M8, jest tylko Xm8. Szczerze mówiąc nie wiem co powiedzieć, bo za to, na co mam ochotę, wyleciałbym z forum. \Edit: Ok, ocenzurowano :S A więc dobrze: NIE ISTNIEJE ADDON GO¦CI Z GR:AW. OMFG :/
Ostatnio edytowano So 13 maja, 2006 20:41 przez Jon, łącznie edytowano 3 razy
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 13 maja, 2006 20:37

Forum jest dla wszystkich. Nie każdy musi siedzieć "po uszy" w ofp ;-) Zresztą 101 st paratroop pytał się grzecznie o to czy istnieje konkretny addon. Więc czy jest powód aby tak reagować?
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Jon

Generał

Generał

PostSo 13 maja, 2006 20:42

JEST! :x W regulaminie JEST WZMIANKA O SZUKANIU :x [Zwłaszcza, że jest addon gości z GR - ale pierwszego. I słaby.]
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 13 maja, 2006 20:44

Wiem że jest. Ale jeżeli niczego nie znalazł (zakładamy dpbrą wole pytającego), a zależy mu na jakimś addonie (różnie może być). Więc pyta reszty forumowiczów czy nie znają danego addonu :]

Jonez napisał(a):Zwłaszcza, że jest addon gości z GR - ale pierwszego. I słaby.

Zawsze coś :]
BTW Sam kiedyś miałem tak że szukałem pewnego addonu (byłem święcie przekonany o tym że gdzieś się na niego natknołem), ale nie moglem go nigdzie znależć. Spytałem się na SB (aby nie nabijac postów) czy ktoś o takim addonie coś słyszł. W efekcie otrzymałem link do wspomnianej "zabawki" (jeszcze raz dziękuje Rey :] ). Wiem upierdliwa rzecz, ale jeśli okaże się troche dobrej woli to, to póżniej powinno zaprocentować (przynajmniej warto miec taką nadzieje :P ).

Zresztą temat zaraz zostanie pewnie zamkniety i usuniety, więc nie ma o co języka strzępić :]
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian

PoP

Chorąży

Chorąży

PostSo 13 maja, 2006 22:28

Ghost Recon : Advanced Firefighter

101st Paratroop

Major

Major

PostSo 13 maja, 2006 22:36

Jonez napisał(a):JEST! :x W regulaminie JEST WZMIANKA O SZUKANIU :x [Zwłaszcza, że jest addon gości z GR - ale pierwszego. I słaby.]

Przepraszam ale mówię że przeszukiwałem . Nic nie znalazłem. Pozatym nie chodziło mi o addon z pierwszego GR tylko jak nazwa tematu z najnowszego. Pozatym wspomniałem też że podobnego a nie idealnego jak w GR:AW.

Sorry za byka w tytule. :oops:

Nie rozumiem po co tak sie wkurzać. Rozumiem gdybym sie pytał wiele razy.

DeviAnCE

Major

Major

PostSo 13 maja, 2006 23:16

Jak już wyżej wspomniano, nie ma addonu "ĂĽbersoldatów", ale jest za to OICW autorstwa InQUisiToR'a i XM8 od MapFact'u. Dla ułatwienia powiem, że jedno i drugie znajdziesz tutaj oraz tutaj.

Temat wyczerpany, niech to ktoś zamknie zanim rozpęta się kolejna niepotrzebna burza ...
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 13 maja, 2006 23:42

To też czynię...dla waszego i własnego spokoju :)

Powrót do Operation Flashpoint