Teraz jest So 18 kwi, 2026 09:37

Czy ktoś kiedyś grał w kampanię "Cry Havoc" ?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

101st Paratroop

Major

Major

Czy ktoś kiedyś grał w kampanię "Cry Havoc" ?

PostSo 10 cze, 2006 15:26

Wczoraj (9 czerwca 2006) przeglądałem forum BIS'u i znalazłem topic który mnie zainteresował.

Dotyczy on kampanii pt."Cry Havoc" autorstwa nominesine.

Teraz moje pytanie czy ktoś w to wogóle grał? Jeśli nie to polecam przeczytać na tej stronie informacje o tej kampanii : http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/i ... 55;t=52302

Do czego zmierzam? Uważam że jest to dobra kampania, i warta polecenia. Aż dziw bierze że nikt o niej nie słyszał, i nic nie napisał.

Jon

Generał

Generał

PostSo 10 cze, 2006 15:40

Hehe, nikt o niej nie słyszał? Bzdura ;] Cry Havoc to druga część kampanii Blue Skies. Zagraj najpierw pierwszą część.

A kampania jest [może to będzie brutalne, ale cóż] taka-se. Do pięt niedorasta takim arcydziełom jak Yankie Stalker [mb Bardosy] czy Revolt'98 [mb King Nothing] czy wg. niektórych Retaliation [które mi osobiście średnio się podoba].

Przedewszystkim ludzie narzekają, że dobre kampanie wymagają dużo addonów - a czego wy do cholery chcecie?! Czas idzie naprzód, czasy gołego OFP się skończyły. Wspomniane kampanie [poza Retaliation] używają najlepszych addonów wydanych do tej pory - a zarazem posiadając znakomity klimat, fabułę i grywalność. Udźwiękowienia lepszego niż w R'98 nie ma.

Więc warto. Po stokroć warto! [Edit - aha, to "taka-se" piszę na podstawie pierwszej części - w drugą jeszcze nie grałem]
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Powrót do Operation Flashpoint