Teraz jest Wt 05 sie, 2025 19:34

Miasto Śmierci

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint

Jak oceniasz misje miasto śmierci ?

6
3
12%
5
0
Brak głosów
4
3
12%
3
0
Brak głosów
2
1
4%
1
3
12%
Przestań robić misje frajerze !!!
16
62%

Liczba głosów : 26

• Autor
  • Wiadomość

Crus666

Szeregowy

Szeregowy

Miasto Śmierci

PostWt 13 cze, 2006 14:09

Mam wam do zaprezentowania misje pt. Miasto śmierci
Jest to demo mojej nowej kampanii ,,Diabelska wyspa,, Jeśli chciałbyś mi pomóc w robieniu kampanii zapraszam na www.flashpoint.xt.pl
oraz na em@il crus666@gmail.comi
Prosze o ocenianie misji :P
zero litośći :p

P.S znajduje się tam też bonus w postaci misji MP która jest na razie we wczesnej becie ;]
Ostatnio edytowano N 20 sty, 2008 16:25 przez Crus666, łącznie edytowano 1 raz

101st Paratroop

Major

Major

PostWt 13 cze, 2006 14:40

2/6

Intro: Kiepskie, na wyzwalaczach. Nieciekawe.

Fabuła: Płytka jak miska z płatkami śniadaniowymi. Z skąd generał na okupowanej wyspie? Na wakacjach? Pozatym, rozpoczynanie Inwazjii z powodu śmierci generała, i chęć zemsty? Bez sensu rozpoczynanie wojny z powodu jednego człowieka.

Misja: Prosta, w ciekawym miejscu zrobiona, o dobrej porze dnia, co robi fajny klimat. Niestety skryptów "niet".

Briefing i Overview: Dobrze wykonane ale, rozbroiły mnie słowa "zastopowany". Znakiem "Stop" go pobili? Wtedy jest się "zastopowanym".

Ogólna ocena: Coś ci z tą misją nie wyszło. Tak na chwilę włączyć w sam raz. Dłuższe zachwycanie się tą misją nie ma sensu.

PS. Czemu helikopter był niżej niż spadochroniarze ? Skakali w górę, a nie w dół ?

Crus666

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 13 cze, 2006 14:43

1.To jest stara wersja misji bo nie jestem na swoim PCcie :]
2.Helikopter jest niżej bo już uciekał :P
3.Co masz do intra ^^
4.Co generał robił na wyspie dowiesz się w kampanii :P
5.W tej wersji jest jeszce nie poprawiony briefing ...

101st Paratroop

Major

Major

PostWt 13 cze, 2006 14:47

Crus666 napisał(a):1.To jest stara wersja misji bo nie jestem na swoim PCcie :]
2.Helikopter jest niżej bo już uciekał :P
3.Co masz do intra ^^
4.Co generał robił na wyspie dowiesz się w kampanii :P
5.W tej wersji jest jeszce nie poprawiony briefing ...

2. Nie wydaje mi się by z tego powodu... (domyślnie zawsze spadochroniarze są niżej niżhelikopter).
3. Jakoś nie mam ochoty oglądać samochodu który sobie jedzie i nic innego się nie dzieje.
4.To mógłbyś chociaż wyjaśnić, zanim zrobisz misję z fabułą której nikt nie rozumie.

Crus666

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 13 cze, 2006 14:49

to trzeba poczekać :p
Mam już w kampanii 5 prostych misji :]
Ale teraz robie coś fajniejszeg ;|P

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 13 cze, 2006 17:09

101st para - Wyjaśnij to sobie z Nazhorem na priv :mrgreen:, posty nie na temat usunięto :mrgreen:.

Zabix, na temat proszę...

Ps. Nie karmijcie trolla :mrgreen:
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

MM'r

Chorąży

Chorąży

PostPn 16 paź, 2006 16:01

@101 st paratrop

Faktycznie, warto się zastanowić nad tym, że skaczący spadochroniarz spada powoli, a jeśli helikopter obniżyłby pułap to by ich posiekał śmigłem, totrzeba zmienić, a poza tym nie lubię misji typowo "amerykańskich" tj. takich gdzie cudowna grupka (lub samotnik) robi wielką inwazję na okupowaną wyspę w celu zemszczenia się za śmierć generała, który był dla nich jak brat... Ciekawa atmosfera dzięki dobrze dobranym parametrom otoczenia (pogoda itp.).

Daję 5 ;)
MM'r - mission maker

Obrazek

Strona Loony'ego o OFP - polecam

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Miasto Śmierci

PostPt 13 gru, 2024 03:40

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Miasto Śmierci

Powrót do Operation Flashpoint